Çaykur Rizespor’da beraberlik üzüntüsü

Çaykur Rizespor’da beraberlik üzüntüsü
Süper Lig’in ikinci haftasında İstanbul deplasmanında uzun süre galip götürdükleri maçta Beşiktaş ile berabere kalan Karadeniz ekibinde moraller bozuk. Kartal’ı ellerinden kaçırdıklarını belirten teknik direktör Mehmet Özdilek, galibiyeti koruyamadıkları için üzgün olduklarını söyledi

Süper Lig’e evinde Gençlerbirliği beraberliği ile başladıktan sonra 2. haftada İstanbul’da Beşiktaş ile karşılaşan Rizespor’da kaybedilen iki puanın üzüntüsü yaşanıyor. Karadeniz ekibinde uzun bir süre önde götürdükleri maçtan 1 puanla çıkmaları moralleri bozdu.  Çaykur Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, Beşiktaş ile 1-1 berabere kaldıkları maçta çok önemli 2 puan kaybettikleri için üzüldüklerini söyledi. Normal şartlarda, karşılaşmayı kazanan tarafın kendileri olması gerektiğini vurgulayan Özdilek, “1-0 öne geçmiş bir takım olarak iki puan kaybettik. Bu lig çok zor. İçeride, dışarıda her maç zor. Kaybetmemek önemli. Bu haftaya baktığımızda 9 maçın, 7’si berabere bitti. Amacımız, ilk devre toplayabildiğimiz kadar puan toplamak” ifadesini kullandı.

Eksiklerimiz var
Milli maçlar arasının bazı takımlara iyi gelebileceği gibi, bazı takımların oyun ritmini de düşürebileceğini ifade eden Özdilek, “Beşiktaş’a karşı oynarken takım savunmasını iyi göstermeniz lazım. Atatürk Stadı’nda, savunma anlamında iyi işler yaptık, topun gerisine çok iyi geldik” dedi. Özdilek şöyle konuştu:  Her geçen gün gelişimimizi görmek mutlu ediyor. Herkes gibi eksiklerimiz var. Henüz neredeyse hiçbir takım ritm yakalayamadı. Bu ritmi yakalayan Beşiktaş’a karşı oynayan oyuncularımı tebrik ediyorum. Şimdi, Mersin İdmanyurdu maçına bakacağız. “ Özdilek trubünlerin boş olmasının hoş olmadığını belirterek “Statlar dolu oldukça güzel. Cezalardan çok bu oyunun güzel taraflarına bakmalıyız. Dolu tribünler önünde oynamak, bizim tek temennimiz” diye konuştu.