Çaykur Rizesporlu futbolcunun büyük acısı!

Çaykur Rizesporlu futbolcunun büyük acısı!
Çaykur Rizesporlu Kweuke'nin eşi kaza geçirdi. Kweuke'nin ABD'de yaşayan hamile eşi trafik kazasında komaya girdi ve ikiz bebeklerini kaybetti.

Spor Toto Süper Lig'de Çaykur Rizespor formasını giyen forvet oyuncusu Leonard Kweuke güne acı bir haber ile başladı.

Kamerunlu futbolcunun ABD'de yaşayan hamile eşi trafik kazasında komaya girdi ve ikiz bebeklerini kaybetti.

Haberin duyulmasının ardından, saat 11.00’de gerçekleştirilmesi planlanan Çaykur Rizespor idmanı iptal edildi ve teknik direktör Hikmet Karaman ile futbolcular taziye için Kweuke’nin evine gitti.

Karaman ile futbolcuların teskin etmeye çalıştığı Kweuke'nin vizesi olmadığı için ABD'ye gidemediği, eşini tedavi için Türkiye'ye getirmek istediği ve bu yönde girişimde bulunduğu öğrenildi.

KARAMAN: "KWEUKE AĞLIYOR"

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, ziyaret sonrasında yaptığı açıklamada, Kweuke'nin büyük üzüntü yaşadığını söyledi. Karaman, "Kweuke, daha önce kendisi Rize'de ciddi bir kaza geçirmişti. Şimdi ikiz bebeklerine hamile olan eşi kaza geçirdi. Kırmızı ışıkta geçen bir araç eşinin aracına çarpmış. Eşi hastanede. Kardeşleri Paris'ten ABD'ye gitti. Biz de eşini Türkiye'ye getirmek için çalışıyoruz. Kweuke çok üzgün, ağlıyor, sinir krizi geçiriyor. İdmanı iptal ettik ve oyuncumuzun yanındayız. Bu olayı atlatmasını bekleyeceğiz. Kolay bir durum değil. Bu şansızlıkları inşallah atlatacağız."