Cem Yılmaz da pahalılığa isyan etti

Cem Yılmaz da pahalılığa isyan etti
Cem Yılmaz kendi Twitter hesabından, "Hayat pahalılığından yakınmayan biri, ya hırsızdır ya deli" açıklamasını yaptı.

''Ya hırsızdır, ya deli''

Türkiye''de her gün her şeye gelen zamlar ve fahiş fiyatlı faturalara isyan eden isimler arasına komedyen Cem Yılmaz da girdi. Yılmaz, her şeyin simit fiyatı üzerinden tartışılmasından rahatsızlık duyduğunu belirtti.

Günümüzün hayat pahalılığına dikkat çekmeye çalışan Yılmaz, bu durumdan şikayet etmeyenin ya hırsız ya da deli olduğunu savundu. Ekonomide yaşanan sıkıntılara kendi mizahıyla cevap veren komedyen Cem Yılmaz kendi Twitter hesabında şu ifadeleri kullandı:

''Eskiden şey vardı, ödediğiniz vergiler size yol, su, elektrik olarak geri dönüyor! Bir çok giden memnun ki yerinden, çok seneler geçti dönen yok seferinden. Bence hayat pahalılığından yakınmayan biri, ya hırsızdır ya deli. İyi günler.

Kendisini eleştirenlere de şöyle yanıt verdi:

Otomobil Avrupa''da bu kadarken bizde niye bu kadar diyosun, “e var ki alıyon” diyor …Lan herşey bu kadar pahalı olmasa sen de alıcan. Herşeyi simit üzerinden konuşmaktan zaten şüphelenmek lazım. “Bari simit pahalı olmasın" diye ideal mi olur. Peh!

İşine bak Ceeam ! Bakıyorum zaten kurumlar vergimi gecen hesapladık da o yüzden konuşuyorum…Yoksa biz de mi “Simit çok pahalı yaa “ diyip sıramızı savalım mı ? Memleket diyorum …zengin …zengin ! Yalnızca bizim haberimiz yok ! Misal hava 32 derece hissedilen 18 gibi düşün.''