Cem Yılmaz ile anılan Saadet Özsırkıntı kimdir, kaç yaşındadır

Cem Yılmaz ile anılan Saadet Özsırkıntı kimdir, kaç yaşındadır
Cem Yılmaz ve Serenay Sarıkaya aşkının bitmesiyle Yılmaz’ın ismi yeni aşk iddialarıyla yeniden gündeme geldi. Komedyen Cem Yılmaz’ın adı şimdide TV’in sunucusu Saadet Özsırkıntı ile anılıyor. Peki Saadet Özsırkıntı kimdir, Saadet Özsırkıntı ne iş yapıyor. İşte detaylar

Ünlü komedyen Cem Yılmaz’ın adı Serenay Sarıkaya’nın ardından Saadet Özsırkıntı ile anılmaya başlandı. Aşk dedikodularının ardından Saadet Özsırkıntı’nın hayatına dair bilgiler merak konusu oldu. Saadet Özsırkıntı kimdir, kaç yaşındadır merak ediliyor. İşte Saadet Özsırkıntı…

 O Ses Türkiye’deki sunuculuğuyla tanınınan Saadet Özsırkıntı 2015 yılında 3.Dijital Dünyanın Enleri Ödül Töreninde, Yılın En İyi Çıkış Yapan Program Sunucusu olmuştu. Peki, Saadet Özsırkıntı kimdir, kaç yaşında?

5fa250ef7af5071d50e06316.jpg

SAADET ÖZSIRKINTI KİMDİR?

Acun Ilıcalı projelerinde görev alan Saadet Özsırkıntı, Aslen Adanalı ve 1990 yılının mayıs ayında dünyaya geldi.

Özel Çağ Koleji mezuniyetinin ardından Koç Üniversitesi eğitimi ve Maltepe Üniversitesi Sosyoloji Bölümünde eğitimini tamamladı. Dil eğitimi için İngiltere’den döndükten sonra ilk olarak reklam projeleriyle tanındı. Tv 8 kanalında Dünya Listeleri Müzik programının sunuculuğunu üstlendi.

Saadet Özsırkıntı, 2015 yılında 3.Dijital Dünyanın Enleri Ödül Töreninde, Yılın En İyi Çıkış Yapan Program Sunucusu oldu. Saadet Özsırkıntı, O Ses Türkiye sunuculuğuyla tanınıyor.