Cemal Enginyurt'tan AKP'li Can'a zehir zemberek sözler. "Siyasetçi olmak için Gülen'i ziyaret ettim" diyen AKP'li vekil 6 lideri hedef aldı.

Cemal Enginyurt'tan AKP'li Can'a zehir zemberek sözler. "Siyasetçi olmak için Gülen'i ziyaret ettim" diyen AKP'li vekil 6 lideri hedef aldı.
Demokrat Parti Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, AK Parti Milletvekili Ramazan Can'a sert çıkıştı.

Demokrat Parti Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, Fethullah Gülen ile görüşmek için ABD’ye gittiğini itiraf eden AK Parti Milletvekili Ramazan Can’a sert bir şekilde yüklendi.

"YÜKSELMEK O YOLLA OLUYORDU"

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can’ın geçtiğimiz gün FETÖ elebaşı Gülen ile ilgili, “Arkadaşlar ben ziyaret etmek için Amerika’ya gittim. Burada kim Allah aşkına.. Hani derler ya suçsuz olan ilk taşı atsın diye… 17-25 Aralık hadisesinden önce gerek ticarette, gerek siyasette gerekse bürokraside yükselmek o yolla oluyordu” şeklinde konuşmuştu.

"BİRAZ EDEP"

Ramazan Can ayrıca 6 muhalif genel başkanın Ankara’daki görüşmesi öncesi basına verilen fotoğrafa “Biden’in emir erleri…” yazarak paylaşmıştı. Can’ın bu sözlerine çok kızan Cemal Enginyurt “Fetullah hainine, siyaseten, ticareten ve bürokrasi de yükselmek için giden adamın dediğine bak! Gün gelir, Birleşik Arap Emirine, Suudi Kralına,İsraile gittiğiniz gibi BİDEN ''in emir erliğine giderseniz şaşmayız. Biraz edep, biraz utanma bekliyoruz Fakat ne gezer” şeklinde konuştu.