Cengiz Ünder'i Fenerbahçe'ye yeni sevgilisi getirmiş. Bomba transferden aşk hikayesi çıktı

Cengiz Ünder'i Fenerbahçe'ye yeni sevgilisi getirmiş. Bomba transferden aşk hikayesi çıktı
Fenerbahçe'nin yeni yıldız transferi Cengiz Ünder'in Marsilya'dan İstanbul'a gelmesiyle ilgili ortaya atılan bir iddia gündeme bomba gibi düştü. Ünder'in Fenerbahçe'ye transfer olmasındaki en büyük etkenlerden biri de İstanbul'da yaşayan sevgilisi olarak gösterildi.

Editör: Osmancan EROK

Fenerbahçe’nin yeni yıldız transferi Cengiz Ünder’in Marsilya’dan İstanbul’a gelmesinde yeni sevgilisi Bilge Yenigül’ün etkili olduğu iddia ediliyor.

3-zgwx.jpg

Hem Süper Lig’de hem de diğer kulvarlarda iddialı bir kadro kurmayı hedefleyen Fenerbahçe, Ünder ile 4 yıllık sözleşme imzalamış ve 15 milyon Euro’luk bonservis karşılığında transfer etmişti.

64ec5d8e962eb3d29e53a627.webp

Görünen o ki Cengiz Ünder imza atarken hem bir yandan kariyerini düşünmüş hem de aşk hayatını...

4-7tgk.jpg

İddialara göre yıldız futbolcu, bir süredir sosyetenin de tanınmış ismi olan influencer Bilge Yenigül ile birlikteymiş ve Yenigül’ün transfer kararında çok etkili olduğu söyleniyor.

7-d08y.jpg

Bilge Yenigül’ün de sıkı bir futbol seyircisi olduğu, Fenerbahçe-Twente maçında ortaya çıktı.

8-rvzu.jpg

UEFA Konferans Ligi play-off turu ilk maçında Fenerbahçe, Twente’yi 5-1 yenerken, tribünde Yenigül de vardı. Cengiz Ünder, maçta yedekti ama belli ki sevgilisi hiçbir maçını kaçırmayacak

11-ryg5.jpg

Bilge Yenilgül'ün Instagram'da yaklaşık 162 bin takipçisi bulunuyor. Yenilgül'ün sosyal medya platformunda paylaştığı diğer fotoğraflar şöyle...

10-hig1.jpg

12-vu2p.jpg

bilge-yenigul-4-e5uw-bj4x.jpg