Cezaevinden çıkar çıkmaz taksi çaldı!

Cezaevinden çıkar çıkmaz taksi çaldı!
Ankara'da gasp ve sahtecilik gibi suçlardan tutuklu bulunduğu cezaevinden çıktıktan sonra 2 gün içinde 3 taksiyi gasbeden şüpheli tutuklandı.

Başkentte, cezaevinden tahliye edilen Fatih K, 2 gün içinde 3 taksiyi gasbetti. Ulus'ta bir gazinonun önünde yakalanan zanlı, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. 

Edinilen bilgiye göre, gasp, firar girişimi ve sahtecilik gibi suçlardan hapiste bulunan Fatih K. (34), cezasını tamamlayıp cezaevinden tahliye edildiği gün Mamak ilçesinde E.K'ya ait taksiye binerek Akdere'ye gitmek istedi.

Fatih K, bir süre sonra, "Üç cinayetim var, dördüncü sen olma. Bana para lazım, paralarını ver." diyerek bıçakla sürücüyü tehdit etti. Şoföre ait 150 lira ve cep telefonunu gasbeden Fatih K, aracı alarak uzaklaştı.

Taksiyi Turan Güneş Bulvarı'nda terk eden zanlı, aynı gün İmrahor Köprüsü altında E.T'ye ait taksi ile şoförün bir miktar parasını gasbederek kaçtı. Araç, polis ekiplerince terk edilmiş bulundu.

Zanlı, bir gün sonra Çankaya Köroğlu Caddesi'nde E.K'ya ait taksiye bindi. 20 dakika kadar gittikten sonra bıçak tehdidiyle sürücüye ait 140 lirayı gasbeden Fatih K, taksi şoföründen kendisini Ulus'a bırakmasını istedi. Zanlıyı Ulus'ta indiren şoför, polise ihbarda bulundu.

Harekete geçen Ankara Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri, bir gazino önünde Fatih K'yı suç aleti bıçakla yakaladı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlı tutuklandı.