Chelsea, Hazard’ı takımda tutmak istiyor

Chelsea, Hazard’ı takımda tutmak istiyor
İngiliz basını, Real Madrid’e gidişine kesin gözü ile bakılan Hazard ile ilgili önemli bir iddia ortaya attı. Çıkan haberlere göre, Chelsea, Hazard için gelecek 190 milyon euroluk teklifi reddedecek.

Daily Mirror gazetesinin okuyucularıyla paylaştığı habere göre Chelsea yönetimi Hazard konusunda gözünü karartmış durumda.

Haberde Maviler'in Real yönetimiyle yaptığı son görüşmede 190 milyon euroluk bir teklifi dahi reddedeceklerini söylediği aktarıldı.

İngiliz ekibinin yeni menajeri Maurizio Sarri de oyuncusuyla ilgili verdiği son demeçte Hazard'ı takımda görmek istediğini ima etti.

Sarri, Belçikalı oyuncuyla ilgili olarak "Avrupa'nın en büyük futbolcularından biri. Umarım onu geliştirebilirim ama bu zor olacak. Çünkü zaten çok yüksek bir seviyede." yorumunu yaptı.

Yaşanan bu gelişmeler, Hazard transferinin zora girdiği şeklinde yorumlandı.

Cristiano Ronaldo'yu Juventus'a satan Real Madrid'in Chelsea'de forma giyen Eden Hazard'ı transfer edeceği konuşuluyordu.

27 yaşındaki Belçikalı süperstar da ülkesiyle üçüncü bitirdiği Dünya Kupası'nın ardından yaptığı açıklamada İspanyol devine yeşil ışık yakmıştı.

"Chelsea'de geçen harika altı sezonun ardından belki de artık başka şeyler keşfetmenin vakti gelmiştir." diyen Hazard, transferiyle ilgili yaptığı açıklamayı şu şekilde sürdürmüştü:

"Dünya Kupası'ndan sonra takımda kalıp kalmayacağıma karar vereceğim ama bu konuda son söz Chelsea'nin. Eğer gitmemi isterlerse tercih edeceğim kulübü biliyorsunuz."