Chelsea'de Astori alarmı

Chelsea'de  Astori alarmı
Davide Astori'nin kalp krizi ile ölmesinin ardından benzeri bir endişeyi de İngiliz devlerinden Chelsea yaşıyor.

İtalyan futbolcu Davide Astori hayatını kaybetmeden bir süre önce benzer bir problemi dünyaca ünlü bir futbolcunun daha yaşadığı ortaya çıktı.

Leicester City'de gösterdiği müthiş performansla İngiltere Premier Ligi'ni sarsına Fransız futbolcu N'Golo Kante daha sonra Chelsea'ye transferolmuştu. Fransız futbolcunun geçen Cuma günü yapılan antrenman sonrası düzenlenen toplantının ardından bayıldığı ortaya çıktı.

N'Golo Kante'de kalp problemi olduğundan endişe ediliyor.

ANSIZIN RAHATSIZLANDI

Teleghraph'ta Matt Law imzasıyla yer alan habere göre Manchester City'yle oynanan maçtan 2 gün önce yapılan maç toplantısında Kante ansızın rahatsızlanarak yere yığıldı. Takım arkadaşları oyuncun başına toplanırken Kante'nin kalp krizi geçirdiğini düşündüler.

Acilen hastaneye kaldırılan Kante'ye yapılan kardiyoloji testlerinde ise hiçbir şey bulunamadı. Kante kendini iyi hissetmediğini belirtince Chelsea'nin City'yle oynadığı maçta görev yapamadı.

Chelsea kulübü hiçbir belirti olmamasına rağmen Fiorentina kaptanı Davide Astori'nin ani kalp durması sonucu hayatını kaybetmesi üzerine Kante'nin yeniden kontrol edilmesi için acil harekete geçti.

İlgili Haberler