CHP Genel Başkan Yardıcısı Tezcan'a silahlı saldırı

CHP Genel Başkan Yardıcısı Tezcan'a silahlı saldırı
CHP Genel Başkan Yardımcısı, Aydın Milletvekili Bülent Tezcan silahlı saldırıya uğradı. Tezcan'ın, Aydın'da bir restoranda yemek yediği sırada vurulduğu kaydedildi. Ayağından yaralandığı belirtilen Bülent Tezcan'ın hastaneye kaldırıldığı ifade edildi.

Konuya ilişkin açıklama yapan CHP Aydın İl Başkanı, "Bülent Tezcan’a 1 el ateş edildi. Saldırgan slogan atarak olay yerini terk etti" dedi.

SALDIRGAN YAKALANDI 

Bülent Tezcan'ı yaralayan şahsın yakalanarak emniyete götürüldüğü belirtildi. 

ÖZGÜR ÖZEL: "SİLAHLI SALDIRI UYARILARI ALIYORDUK"

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Habertürk Televizyonu'na yaptığı açıklamada, "İnternetten gördüm. Aydın'a doğru yola çıktım. Aydın'a varmış değilim. Restoranda silahlı saldırganın birkaç el ateş ettiğini ve ayağının üst kısmından yaralandığını duyduk. Kendisini de aradım telefonlarına ulaşılamıyor. Hastaneye kaldırıldığını duydum. Hayati tehlikesinin olmadığını öğrendik. Saldırganla ilgili bir bilgim yok. Silahlı saldırı uyarıları geliyordu. Sayın Genel Başkanımıza suikast girişimi olduktan sonra hepimiz bekliyoruz. Birkaç saat içinde net bir bilgi alırız sizlere açıklayıcı bilgi veririz. Bir tek ricamız var, bu saldırıyla ilgili ne duyulursa duyulsun partiden yapılacak açıklamaların beklenmesi lazım. Gençlerimize ve üyelerimize saldırıyla ilgili ne duyarlarda duysunlar bir tepkisellik içinde olunmaması gerekiyor. Belli ki Türkiye'yi karıştırmak istiyorlar. CHP hukuk içerisinde kalarak hesap soracaktır. Böyle anlarda duygusallık ortaya çıkıyor. Gençlik kollarımız rahatsız bu durumdan." ifadesini kullandı.

"VERİLMİŞ SADAKASI VARMIŞ"
Adnan Mendere Üniversitesi Rektörü Cavit Bircan, Habertürk TV'ye yaptığı açıklamada, "Verilmiş sadakası varmış. Gerekli müdahaleleri yaptık. Şu anda tedavisi devam ediyor. Bilinci açık. Kurşundan sonra ne kadar olabilirse o kadar sağlıklı" dedi.

İlgili Haberler