CHP'de bir çıkış daha: "İkna edersek adayımız odur"

CHP'de bir çıkış daha: "İkna edersek adayımız odur"
CHP'de kurultay talebi için imza veren isimlerden İstanbul Milletvekili Ali Şeker katıldığı canlı yayında partinin gündemiyle alakalı önemli mesajlar verdi. Şeker, ikna ettikleri takdirde Selin Sayek Böke'yi aday göstereceklerini söyledi.

CHP'de kurultaya gidilmesi için imza veren partinin önde gelen isimlerden Ali Şeker, Yol TV canlı yayınında açıklamalarda bulundu.

Sunucunun "Siz de Muharrem İnce'yi mi desteklemeyi düşünüyorsunuz yoksa bir aday çıkarma planınız var mı?" sorusu üzerine Selin Sayek Böke'yi aday göstereceklerini söyledi.

"İKNA EDERSEK ADAYIMIZ BÖKE'DİR"

Şeker, "Biz Selin Saye Böke'nin adaylığını isteyen, düşünen arkadaşlarız. Ve bu sadece saydığımız dört milletvekili arkadaşımızla sınırlı değil. Birçok kurultay delegesinin de bu yönde talepleri var. Ancak bu süreçte durum nasıl olur, Selin Hanım bu konuda ikna olur mu onu zaman gösterecek."

Kurultay imza günü 15 günün arkasından 45 günlük bir süre var. Yaklaşık iki aylık bir dönem. Bu süreç içerisinde nasıl bir gelişme olur bilmiyoruz ama bizim fikrimiz daha çok Selin Hanım'ın aday olması yönünde.". ifadelerini kullandı.