CHP'de kazan kaynıyor

CHP'de kazan kaynıyor
CHP'nin 24 Haziran seçimlerini değerlendirmek için yaptığı MYK Toplantısı'ndan sonra açıklama yapan Kılıçdaroğlu'nun 'Partiyi başarılı bulması' üzerine Cumhuriyet Halk Partililer eylem başlattı.

24 Haziran seçimlerini değerlendirmek için toplanan CHP MYK'sı sonrası açıklama yapan Kılıçdaroğlu'na tepkiler dinmiyor. 

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu yaptığı açıklamada:  "AKP 7 puan oy kaybetti. OHAL’e rağmen bütün imkanlarına gazetelere baskı ve santajlara rağmen 7 puan indiler. Bu seçimin kaybedeni AKP'dir. Koltuk sevdalılarının bu partide işi yok." ifadelerini kullanmıştı. 

Sosyal medyada büyük tepki çeken bu ifadeler sonrası CHP'liler,  Twitter'da oluşturdukları "Saat20'deCHPönüne" etkinliğiyle,Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezi önünde oturma eylemi başlatmaya hazırlanıyorlar.

MİLLETVEKİLLERİ DE TEPKİLİ

Bir kısım CHP milletvekili de sosyal medya hesaplarından partisinin bu tutumuna tepki gösterdi. CHP'nin tanınan isimleri, eyleme destek vereceklerini söylerken, İnce'nin başkan olması gerektiğini ima eden mesajlar attı.

screenshot_8-001.png

screenshot_10-001.png

CHP RESMİ HESABI PAYLAŞIMI SİLDİ

Cumhuriyet Halk Partisi'nin kurumsal hesabından, 2 Haziran 2011'de yapılan " Bir genel başkan, genel başkanlık yaptığı sürede oyu azalıyorsa, istifa etmelidir. Demokrasilerde kural böyledir." şeklindeki paylaşımın silinmesi de dikkatlerden kaçmadı.

screenshot_7-002.png

İlgili Haberler