CHP'li Aksünger'den AA muhabirine çok sert cevap

CHP'li Aksünger'den AA muhabirine çok sert cevap
Anadolu Ajans'ın (AA) foto muhabiri Tufan Güneş, DHKP-C'li teröristlerin İstanbul'un muhtelif yerlerinde yaptığı gösterileri 'adalet yürüyüşü'ymüş gibi gösterince CHP Genel Başkan Yardımcısı Erdal Aksünger'den çok sert bir cevap geldi.

Anadolu Ajans foto muhabiri Tufan Güneş, sosyal medya hesabından DHKP-C'li teröristlerin yaptığı eylemleri 'adalet yürüyüşü'nden karelermiş gibi paylaştı ve "Teröristler sözde adalet istiyor. Yaptıklarınızın cezasını çekeceksiniz" ifadelerini kullandı.

AA muhabiri Tolga Güneş'in yaptığı paylaşım kısa sürede tepki toplarken, CHP Genel Başkan Yardımcısı Erdal Aksünger de Güneş'le ilgili sosyal medyanın gündemine oturan bir paylaşımda bulundu.

DHKP-C'li teröristlerin gösterilerini 'adalet yürüyüşü'ymüş gibi gösteren AA muhabirine çok sert sözlerle yüklenen Aksünger, "IQ'su ayakkabı numarasından küçük olan AA muhabiri utanmadan bunu paylaşmış... Hadi photoshopu anlamadın, bu sıcakta mont mu giyilir, aptal.!" ifadelerini kullandı.

21-004.jpg

AA'DAN AÇIKLAMA GELDİ

Konuyla ilgili Anadolu Ajansı da açıklama yaptı. 'AA Kurumsal' Twitter hesabından yapılan açıklamada, "Twitter'da yer alan @TufanGunesAA adlı kullanıcının kurumumuzla hiçbir bağı yoktur. Kurumumuzun adını kullanan ve personelimizmiş algısı oluşturmaya çalışan bu hesap hakkında yasal işlem başlatılacaktır. Kamuoyuna saygıyla duyrulu." denildi.

İlgili Haberler