CHP'li Didem Engin'in videosu sosyal medyayı salladı

CHP'li Didem Engin'in videosu sosyal medyayı salladı
CHP İstanbul Milletvekili Didem Engin, sosyal medya hesabından referandumla ilgili video paylaştı. 'Evet' çıkması halinde Meclis'in işlevini yitireceğini savunan Engin'in videosu, sosyal medyada paylaşım rekorları kırdı.

16 Nisan Anayasa Değişikliği Referandumu'na günler kala sosyal medya hesabından 4.  videoyu paylaşan CHP İstanbul Milletvekili Didem Engin, referandumdan “evet” çıkarsa Meclis'in işlevselliği yitireceğini söyleyerek "Başkan ve adamlarının kontrolsüz bir güce sahip olması her an sonu belirsiz bir kaosa yol açabilir" dedi.

16 Nisan Referandumu'nda “evet” çıkarsa işlevselliğini büyük ölçüde yitirmiş, yetkileri sınırlandırılmış, kolu kanadı kırılmış bir Meclis'in olacağını hatırlatan CHP'li Engin, "O Meclis'in vekilleri artık halkımızın gözü, kulağı, sesi olamayacaklar" dedi.

Milletin vekillerinin ne Cumhurbaşkanı'na, ne yardımcılarına, ne de bakanlara sözlü soru bile soramayacaklarını,  gensoru veremeyeceklerini söyleyen Didem Engin, Başkan ve adamlarının kontrolsüz güce sahip olacaklarını belirtti.

KONTROLSÜZ GÜÇ, GÜÇ DEĞİLDİR!

"Unutmayın, kontrolsüz güç, güç değildir! Kontrolsüz güç her an sonu belirsiz bir kaosa dönüşebilir!" diyen Engin, tüm vatandaşlarımızı hâkimiyetin kayıtsız şartsız milletin olması için 16 Nisan'da sandığa giderek HAYIR demeye çağırdı.

İlgili Haberler