CHP'li Erkek'ten RTÜK tepkisi

CHP'li Erkek'ten RTÜK tepkisi
CHP MYK'sı ardından basın toplantısı düzenleyen Genel Başkan Yardımcısı Muharrem Erkek, "İnternettede de artık RTÜK sanki artık Recep Tayyip Erdoğan üs kurulu olarak çalışıyor" ifadelerini kullandı.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Muharrem Erkek, "Metal yorgunluğun Afrin harekatı ile kaldırıldı denilmesi büyük bir talihsiz açıklama. Şehitlerimize büyük saygısızlık. Afrin Harekatı, Türkiye'nin harekatıdır. Herhangi bir siyasi partinin harekatı değildir. Afrin şehitlerimizi bu vesile ile bir kez daha anıyoruz. Afrin'in oy uğruna iç siyasete malzeme edilmesini de şiddetle kınıyoruz" dedi. 

Erkek, internet platformlarına getirilen RTÜK denetimini de eleştirerek, "İnternettede de artık RTÜK sanki artık Recep Tayyip Erdoğan üs kurulu olarak çalışıyor" ifadelerini kullandı.

Erkek'in açıklamaları şöyle:

"EKONOMİMİZ CAN ÇEKİŞİYOR. DOLAR 4 TL" 

Muharrem Erkek, "Rusya ile yaşayacağımız herhangi bir krizde acaba doğalgaz vanaları kapatılırsa, Türkiye'de yaşamın duracağını biliyor muyuz? Tüm bu gerçeklere rağmen damat Berat Albayrak, milli enerjiden ve maden politikalarından bahsedebiliyor. Herhalde cehaletten kaynaklanıyor olsa gerek. Ekonomimiz can çekişiyor. Dolar 4 TL. Bu tabloda yalnızca yandaşlar, tosuncuklar mutlu. İşçiler, emekçiler herkes mutsuz" diye konuştu. 

"RTÜK SANKİ ARTIK RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜS KURULU OLARAK ÇALIŞIYOR" 

Muharrem Erkek, "İnternettede de artık RTÜK sanki artık Recep Tayyip Erdoğan üs kurulu olarak çalışıyor.  İnternete de yasaklar denetimler geliyor. Sosyal medyada da özgürlükler büyük oranda kısıtlanıyor. Maalesef Kuzey Kore uygulamaları ile karşı karşıyayız. Yargı da ciddi ve ağır bir baskı altında onun için yabancı yatırımcı gelmiyor, ekonomi her geçen gün olumsuz bir hale geliyor. Ülkemizde huzur yok" açıklamasında bulundu. 

"ŞEHİTLERİMİZE BÜYÜK SAYGISIZLIK" 

Muharrem Erkek, "Metal yorgunluğun Afrin harekatı ile kaldırıldı denilmesi büyük bir talihsiz açıklama. Şehitlerimize büyük saygısızlık. Afrin Harekatı, Türkiye'nin harekatıdır. Herhangi bir siyasi partinin harekatı değildir. Afrin şehitlerimizi bu vesile ile bir kez daha anıyoruz" dedi. 

İlgili Haberler