CHP'li Tezcan'dan Akşener yorumu

CHP'li Tezcan'dan Akşener yorumu
CNN Türk'te canlı yayın konuğu olan CHP Sözcüsü Bülent Tezcan, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener hakkında açıklamalarda bulundu.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Bülent Tezcan, CNN Türk'te katıldığı Hafta Sonu programında Hakan Çelik'e konuk oldu. İYİ Parti ve 24 Haziran 2018 seçimlerine ilişkin açıklamalarda bulunan Tezcan, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener hakkında da açıklamalarda bulundu.

"Meral Akşener'e oy verir misiniz?" sorusuna da cevap veren Tezcan, ikinci tura kalması durumunda destekleyeceğini söyledi. Tezcan, CHP'nin adayı ile ilgili sorulara Salı günü partisinin yapacağı toplantıyı işaret etti.

Tezcan'ın açıklamaları şöyle:

-Akşener Nasıl bir siyasetçi?

"Gördüğüm kadarıyla ikisini dengelemiş. Bazen bir anne, büyükkanne zaman zaman torunlarından da bahseder. Önemli bir siyasetçi Sayın Akşener, Türkiye siyasetinde önemli hizmetleri olmuş bakanlık yapmış bir isim. Siyasetin iki alanını da dengelemiş hem kavgalı alanını bilen ve orada yer almış birisi hem de bir siyasetçi olarak bir anne hepsi bir arada öyle de bir yanı var değerli bir siyasetçi."

-Şartlar gerektirirse Sayın Akşener’e o verir misiniz?

"Bugünün yemeğini bugün yiyeceğiz, yarının yemeğini yarın yiyeceğiz. Şimdilik önümüzde bir 24 Haziran dönemi var ve biz de parti olarak adayımızı çıkaracağız. İkinci tura birlikte hareket eden birisi kaldığında tabiki kuşkusuz onu destekleriz. bu bizim adayımızda olabilir Sayın Akşener de olabilir."

İlgili Haberler