CHP'li vekil gözyaşlarıyla geçti

CHP'li vekil gözyaşlarıyla geçti
TBMM'de düzenlenen basın toplantısında CHP Grup Başkanvekili Engin Altay, İYİ Parti'ye geçecek olan 15 milletvekilini açıklarken, CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Güler'in gözlerinin dolduğu kameralara yansıdı.

CHP ve İYİ Parti anlaştı, 15 CHP'li vekil istifa ederek İYİ Parti'ye geçti. CHP Grup Başkanvekili Engin Altay, "15 milletvekilimiz partimizden istifa etti ve İYİ Parti'ye katıldılar" şeklinde TBMM'de açıklama yaptı.

ENGİN ALTAY İSİMLERİ AÇIKLADI

CHP Grup Başkanvekili Engin Altay, "Demokrasimizin daha fazla tahrip edilmesini doğru bulmuyoruz. Toplumun daha fazla kutuplaşmasına izin vermeyeceğiz. CHP olarak demokrasi ayıbına karşı demokrasi arayışımızı sürdüreceğiz. Demokrasinin kazanması için bu adımı atıyoruz. 15 milletvekilimiz CHP'den istifa edip İYİ Parti'ye katıldılar.Demokrasimiz için İYİ Parti'ye katılma kararı aldılar. Türkiye ve demokrasimize hayırlı olsun. Arkadaşlarımız demokrasi gaspına zırh olmuşlardır" dedi.

CHP'Lİ VEKİLİN GÖZLERİ DOLDU

CHP'den İYİ Parti'ye geçen 15 milletvekili de basın açıklaması esnasında hazır bulundu. CHP'den istifa ederek İYİ Parti'ye geçen CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Güler'in açıklama esnasında gözlerinin dolduğu kameralara yansıdı.

ÇELEBİ: "BU MESELE VATAN, MEMLEKET MESELESİ..."

FETÖ'nün kumpas davalarından Ergenekon'un mağduru olan CHP PM Üyesi Mehmet Ali Çelebi, CHP'li 15 vekilin İYİ Parti'ye geçmesi ile ilgili Twitter hesabından açıklama yaptı. Çelebi, "Bu mesele vatan, memleket meselesidir" sözlerini şu şekilde devam ettirdi: "CHP olarak memleketi asla bunlara bırakmayacağız... Sayın milletvekillerimizi ve partimizi kutluyorum. Ayrılanların gözyaşları Kuva-yi Milliye'nin öncüleri olmanın gururu ve onurudur. 25 Haziran'da yeniden buluşacağız. Mustafa Kemal'in Askerleriyiz!"

İşte Çelebi'nin o paylaşımı:

3-604.jpg