CHP’nin “krema” gençleri

Kılıçdaroğlu kafasına kasketi takıp “Benim adım Kemal, işçi Kemal, memur Kemal, halkçı Kemal” diye bağırdığı gün lastiği patlatmıştı, üstündeki 500 TL’lik gömlekle de bağrımıza taş basmıştık!.. Konduramamıştık lüks harcamayı ona, “Yanındaki densiz denyoların çıkıntılığına, tuzağa düşmüş!” demiştik..
Gelgelelim “Halçı Kemal’in” kadrosuna bakıyoruz da.. Bir tek kankisi karpuzculuktan gelme!.. Ötekiler?.. Ötekiler el bebek gül bebek büyümüş sosyete çocukları!..
Halktan gelmeler de milli gelirin kremasından pay almış halktan.. Halkın orasında da “Memleketi biz yönetiriz arkadaş” diye geleneksel bir hak talebi vardır..
İnönü’nün torunu, Hikmet Çetin’in kızı, TÜSİAD’çının oğlu ile devam eden “halk” bir yana, partinin “gençler birliği” de muazzam halk adamları ile doluymuş meğer..!
Bunu da parti içinden öğreniyoruz..!
Ben bir yazdıkça bana binbir yakınma geliyor!..
Hem de nasıl geliyor.. Partililer korka korka yazıp, “Aman adımı verme Gürsel kellemi alır” diyerek parti içi demokrasinin tavana nasıl çarptığının da örneklerini veriyorlar!..
Şimdi satırına dokunmadan bir “mektubu” yayınlayacağım..
Yazan “Sayın Kılıç, CHP PM listesine 4 tane genç girdi biraz da bunları tanımanızı isterim. Yalnız bu yazıyı size özel olarak atıyorum. Yayınlayabilirsiniz ama ismimi lütfen vermeyiniz. Çünkü Baykal ve Sav beni muhalif ilan etmişlerdi şimdi de Gürsel Tekin kafayı bana takmış, “bu çocuk görev almayacak” diyor...”  diye ekliyor, bu yüzden adı bende saklı.. Satırları da şöyle..
“şişli Terakki lisesi mezunu sözüm ona baba sermayesinden bahsedilmiyor, işadamı! anap gençlik kollarında başkan yardımcılığı yapmış, anap’tan bir cacık olmayaınca sarıgül’ün TDHsine katılmış, facebook’unun yarısında sarıgül ile resimleri var! Diğer yarısında ise sıkı durunuz Thatcher ile!
İngiltere’ye sözüm ona dil öğrenmeye gitmiş ama işi gücü bırakıp, Thatcher’a ait demokrasi vakfında gönüllü olarak çalışmış...
Yani CHP gençlik kollarına bir Gandhi çalımı mı dersiniz Gürsel çelmesi mi..?
Aa o da ne Didem Çiğdemoğlu var, 26 yaşında bir TERÖR uzmanı o!Ama henüz bu terör uzmanımız Diyarbakır, şemdinli nere görmemiş! Ömrü baba bursu ile Washington oradan ver elini Londra.. Tarsus AmeriKAN koleji mezunu! Bu kız da bizleri temsil ediyor. Kılıçdaroğlu sadece 1 ay staj yapıp Gürsel Tekin torpili ile pm üyesi olan bu kızımızı bizler için gençlik koları için oraya taşıdı ya. Kemal bey öss kalkacak dedi ye, işte bu kızımız öss stresi bile çekmemiş yani bizlerin hislerine tercüman olup çözüm üretecek! ÖSS stresini yaşamadan abdye okumaya yollanan birisi adana’nın en zengini karınca mağazalarının sahibinin biricik kızı bizi nasıl temsil edecek?
Ahbap çavuş ilişkisi olmayacak dendi, Sencer Ayata asistanını hani şu Robert kolejli olanı bilkent bitireni pm üyesi yaptı. O da hoca chp’ye geçmese üye bile değildi!
Bir de rahetli Siirtli bakan nebil oktay’ın oğlu var! Radikal 2de Kürtçü yazıları meşhurdu. 28 yaşında Rıfat Hisarcıklıoğlu’nun başdanışmanı.
Altında bmw, bilkent’de para ile okumuş, saçlar yapılı kaşlar alınmış, Atatürk desen “misyonunu tamamladı ileri bakalım biz” diyor, tüm gençlik kolları ona karşı geldi ama Kemal bey Hisarcıklıoğlu’na söz vermiş ne de olsa eski bakan çocuğu....
Melih Gökçek’in oylarımızı bölerek önünü açan Doğan Taşdelen’in Tuncelili oğlu Alper Taşdelen’i atlamayalım 36 yaşında. Petrol Ofisi dış ilişkiler sorumlusu. Aa Gürsel Tekin’in de İstanbul’da vs benzinlikler, ruhsat işleri vs sıkı bir ticari bağı varmış! Bu ilişki çok daha derin...
Neyse 5 genç PM adayı yapıldı 4ü seçilebildi. İşçi Kemal’im işçi yok çocuğu yok...
Memur Kemal’im memur yok, memur çocuğu yok varsa yoksa iş adamı çocukları ve listesi var ortada...
Köylü Kemal’in Halkçı Kemal’im ee nerede köylüler, halk çocukları...
Tüsiad listesinden başka bir liste değil bu...”

Yazarın Diğer Yazıları