Cihan Paçacı’dan, Meral Akşener hakkında çarpıcı açıklama

Cihan Paçacı’dan, Meral Akşener hakkında çarpıcı açıklama
FETÖ tarafından kaset kumpası kurularak görevinden uzaklaştırılan MHP eski Genel Sekreteri Cihan Paçacı, hükümete yakınlığıyla bilinen Ahaber’de Meral Akşener’e atılan iftiraları “siyasi linç” olarak nitelendirdi.

Cihan Paçacı’dan, Meral Akşener hakkında çarpıcı açıklama

FETÖ tarafından kaset kumpası kurularak görevinden uzaklaştırılan MHP eski Genel Sekreteri Cihan Paçacı, hükümete yakınlığıyla bilinen Ahaber’de Meral Akşener’e atılan iftiraları “siyasi linç” olarak nitelendirdi.

Son dönemde MHP Genel Başkan adayı Meral Akşener’i hedef alan karalama kampanyaları ve algı operasyonlarına bir tepki de MHP eski Genel Sekreteri Cihan Paçacı’dan geldi. Paçacı, A Haber’de katıldığı ‘Gece Ajansı’ isimli programda, yandaş medyanın ve algı odaklarının hedefi olan Meral Akşener hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Cihan Paçacı, daha önce FETÖ’nün MHP’ye kurduğu kaset kumpası sonucunda görevinden ayrılmak zorunda kalmıştı. Devlet Bahçeli’ye yakınlığıyla bilinen Paçacı’nın hala genel başkanla olan yakın diyaloğunun devam ettiği biliniyor.

İşte Cihan Paçacı’nın açıklamaları:

FETÖ’CÜ YAKIŞTIRMASI YANLIŞTIR

Burada Genel Başkanlığa aday olan 4 arkadaş vardı. Bunlardan Koray Bey Ülkücü camia içinde yetişmiş değerli bir arkadaşımız. Sinan Oğan Bey Azeri kökenli iyi bir ülkücü. Ümit Özdağ geçmişte de aday olmuş ve özellikle son dönemde terör konusunda yapmış olduğu çalışmalarla bütün Türkiye’de bir otorite haline gelmiş değerli bir arkadaşımızdır. Bir diğeri de partimiz de, TBMM Başkan Yardımcılığı görevi üstlenmiş ve ciddi görevlerde bulunmuş Meral Akşener. Şimdi bunların hepsini FETÖ’cülerin kullandığını söylemek yanlış bir yaklaşımdır.

AKŞENER GENEL BAŞKAN OLURSA, SİYASİ YAPIDA DEĞİŞİKLİKLER OLUR

Meral Hanımın sahada gördüğüm kadarıyla halkta ciddi bir karşılığı var. Ve sanıyorum eğer bir partinin genel başkanı olursa bugünkü siyasi yapıda ciddi değişiklikler yaratacak potansiyele sahip. Meral Hanımla ilgili bazı ithamlarda bulunuldu. Ancak bu ithamlarda bulunulurken bir kanıt olması gerekir. Eğer kanıt yoksa bu ithamlar boştur, yersizdir ve o arkadaşa da ciddi bir siyasi linç anlamına gelir.

AKŞENER’İ EN İYİ ERDOĞAN BİLİR

Bugün Meral Akşener hanımefendiyi sanıyorum en iyi tanıyan sayın cumhurbaşkanıdır. Geçişte beraber olmuşlardı. Eğer Meral Akşener’in FETÖ’yle ilişkisi olduğu söyleniyorsa bunu en iyi sayın Cumhurbaşkanımız bilir. Eğer Meral Akşener’le ilgili bir itham varsa bu ithama cevap verecek kişi Meral Akşener’in kendisidir. Ancak bildiğim kadarıyla son dönemlerde hiçbir televizyon kanalı Meral Akşener’e bu imkanı vermemektedir.

DESTEK VEREN MHP’LİLER ZAN ALTINDA BIRAKILIYOR

Bu süreçten sonra hiçbir televizyon kanalı Meral Akşener’in kendisini savunmasına izin vermedi. Halk TV’de kendisine bir yer bulmuş, orada izleme imkanım oldu. Ve ‘FETÖ’ dediğiniz kelimeyi kullandı. Ve bu ithamı yapanları ancak mahkemeye vermekle kendisini savunabildiğini söyledi. Dolayısıyla eğer Meral Akşener’le ilgili bir kanıt varsa bunun hemen ortaya konması lazım. Aksi halde Meral Akşener’i destekleyen 500’ün üzerinde insan da itham altında kalır. Dolayısıyla bu meselenin direk olarak Meral Akşener’i itham etmek yerine ona kendini savunması için fırsat verilmesi kanaatindeyim.

Meral akşeneri destekleyen 540 küsür delege varken ben sizi bırakıyorum gidip parti kuracağım demesi siyasi olarak etik bir hareket değildir. 

İlgili Haberler