Cilt kalitesi eskiye göre çok farklı

Cilt kalitesi eskiye göre çok farklı
Ciltler eskiye göre çok bozuldu. Kılcal damar, leke, kistik yağlar, akne, sivilce’li cilt yapıları çoğaldı.

1987’de Türkiye’de mesleki çalışmalarıma başladığım yıllarda kılcal damar, leke, çok kuru cilt yapıları ve selülit gibi sorunlar çok yaygın değildi. 10 sene sonra ozon tabakasının delinmesiyle leke sorunuyla, hormonlu gıdaların yaygınlaş-ması ve artmasıyla kılcal damarlı cilt ve kistik yağlı akneli ciltler de artış göstermeye başladı. Hava kirliliği, stres de bunlara eklenince ciltler iyice bozuldu. Erken yaşlanmalar görülmeye başladı. Eğer dikkat edilmezse bu cilt sorunları daha da artacaktır.

*Bu Sorunlarla Nasıl Mücadele Edebiliriz ?
Annelere büyük iş düşüyor. Çünkü çocukları hormonlu, rafine şekerli ve Fastfood gibi gıdalardan uzak tutmalılar ve bu konuda eğitmeliler. Yağlı yemek, tatlı şeker ve kızartmalardan uzak durmalıyız, doğal ve mevsiminde olan gıdalarla beslenmeliyiz. Güneşten D vitamini alacak kadar yararlanmalıyız ve doğru güneş koruyucuları kullanmalıyız. Gazlı içecekleri değil taze sıkılmış meyve sularını tercih etmeliyiz. Bol su tüketmeliyiz. Cildimizi temiz tutmalıyız ve kullanacağımız kremler için bir uzmandan yardım almalıyız. Bunları yapmak, dikkat etmek bizim elimizde. Böylece cildinizin erken yaşlanmasınıda engelleyebiliriz.

*Cildimizi Bu Sorunlara Karşı Nasıl Önlem Alalım Ve Canlılık Kazandıralım?
Yaz aylarında, güneş ürünlerini doğru seçemeyenler, aşırı güneşte kalanlar bu cilt sorunlarıyla   daha çok karşılaşıyor. Yazın kuruyan, lekelenen ve yıpranan cildinizi “Bio Haeating Mask” yeniden sağlıklı duruma getiriyor. Beş haftalık kür halinde uygulanan yöntem, ciltteki su, vitamin ve kolejen eksikliğini tamamlıyor, cildi canlandırıp tazeliyor. Dolayısıyla şimdi “Bio Heating Mask” uygulanmasının tam zamanı.

*Maskenin İçeriği Ve Özelliği
Tabii mineral içerikli olan “Bio Heating Mask” kişinin cilt tipi, yaşı ve cilt sorununa yönelik olarak hazırlanıyor. Koyu kıvamlı olarak tüm yüz ve boyuna sürülüyor. Sürüldükten sonra maskenin ısısı kendiliğinden 42 dereceye yükselip, belli bir süre sonra 0 dereceye düşüyor. Bu ısınma ve düşüş sırasında “Bio Heating” ın içeriğindeki cilt sorununa yönelik hazırlanmış olan vitamin, kolejen ve elastin gibi etken maddeler cilt altına iyice nüfuz ediyor.

*Her Yaşa Ayrı İçerik
Genç ciltlerin en büyük sorunu yağlanma ve sivilce oluşumu. Bu da gençlerin özellikle yazın güneşte fazla kalma, fazla makyaj yapma ve yatarken makyajı iyi temizlememe, fastfood, şeker tüketme, beslenmek ve ayrıca su içmeme gibi cilt düşmanı alışkanlıklarından kaynaklanıyor. Genç ciltler için hazırlanan “Bio Heating Mask” ın içeriğinde de bu nedenle A- C vitamini kopleksleri, zeytin yaprağı özü (oleanol acit),  karadut özü (morus nigra)  gümüş ve çinko bulunuyor. Bu etken maddeler içerikleri sayesinde cildin nemi korunarak, yağ salgılaması dengelenir ve sivilce oluşumu azalarak önlenir.

*Orta Ve İleri Yaşlara Özel İçerikler
Doğal olarak orta ve ileri yaş gurubunun yorgun olan ciltlerinin tazelenmeye ihtiyaçları var. Yaşla birlikte kolejen ve elastin eksildiği için cilt esnekliğini kaybeder. Bu nedenle kolejen, Q 10, elastin, hyalüronik asit, argireline etken maddelerini A-E-F vitaminleri, çinko, demir,selenyum gibi zengin içerikli “Bio Heating Mask” uygulanıyor. Bu etken maddeler kırışlıkları azaltırken ciltteki gevşemeleri toparlama özelliğine sahip. “Bio Heating Mask” ın yüksek ısı ve soğuma özelliğiyle etken maddeler cildin alt katmanlarına ulaşabiliyor. Böylece iç ve dış etkenlere karşı derideki yaşlanmayı engellemek ve geciktirmek mümkün.