Cocu: Golden sonra oyundan düştük

Cocu: Golden sonra oyundan düştük
Fenerbahçe Teknik Direktörü Philip Cocu, 1-0 kaybettikleri Göztepe maçı sonrası yaptığı açıklamada golden sonra oyundan düştüklerini söyledi.

Phillip Cocu, Göztepe karşısında aldıkları yenilginin ardından yenen golden sonra oyundan düştüklerini söyledi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Phillip Cocu, Göztepe karşısında aldıkları 1-0'lık yenilginin ardından açıklamalarda bulundu.

beIN Sports'a konuşan Hollandalı teknik adam maça iyi başladıklarını anlatırken, "Çok iyi başlamıştık. İlk yarıda 4-5 gol atabilecek fırsat önümüze geldi ama bunları değerlendiremedik. İkinci yarıda ilk golü atabilme çabası içindeydik ama rakibin vurduğu fantastik bir vuruş golel sonuçlandı." dedi.

Geriye düştükten sonra oyundan koptuklarını belirten Cocu, şöyle devam etti: "Evet futbolda golle yenik duruma düşebilrisiniz ama maç bitmemişti. O dakikadan sonra futbol oynamayı bıraktık. Organizasyonumuzu kaybettik. İlk yarıda yaptıklarımızı yapmaya devam etmeliydik. Son bölümlerde riskleri de aldık ama golü atabilecek şans yanımızda değildi. Slimani çalışıyor, çabalıyor, pozisyonların içinde yer alıyor ama halen golünü atamadı. Büyük bir hayal kırıklığı oldu bizim için. Haftaya seyircimiz önünde kazanmak zorundayız."

Transfer için çalışmalarının sürdüğünü de söyleyen Cocu, toplu oyunda eksikleri olduğuna da değinirken, şöyle devam etti: "Bazı oyuncularımızın top bizdeyken oyunu daha iyi oynamaları gerekiyor. İyi skor alabilmek için, top ayağımızdayken oynadığımız oyunu daha iyi noktaya getirmek zorundayız. Oyuncularımızın da kendilerine bakmaları gerekiyor bu noktada. Büyük bir takımız. Büyük bir takım ikinci kez üst üste kaybediyorsa işler zor bir noktaya gelir. Çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Eğer iyi skorları alırsak, istediğimiz oyunu oynama konusunda da işimiz kolaylaşacaktır."

İlgili Haberler