Çok şey kaybetti!

Bu sezonun başarılı ekibi Kayserispor ile oynanacak önemli maç öncesinde, Beşiktaş'ın kurmayları bu karşılaşmanın zor geçeceğinin sinyallerini vermişti..
Süper ligin tek nağmağlup ve lider ekibi siyah beyazlılar, bu iki ünvanı da Kayseri'de bırakmak niyetinde değildi. Bunun içinde Mustafa Denizli düşüncesinde tahmin edilen onbir ile maça çıktı. Tecrübeli  hocanın maçın başından itibaren telaşlı ve tetirgin görüntüsü, Kayseri'den alınacak bir puanın bile çok önemli olduğunu haykırır gibiydi..
Mustafa Denizli bu önemli karşılaşmada ekibini daha çok kendi sahasında oynattı.Zaman zaman rakip kalede gördüğümüz Sivok'u, rakiplerin korkulu rüyası olan Tello'yu ve Delgado'yu Kayseri sahasında göremedik. İlk yarıda Cisse bir iki cılız atakla rakip kalede güzükürken, Tello ve Delgado adeta hiç yoktu. Tello ikinci yarıda birkaç cılız atakta sonuç alamadı. Gol umutları Nobre ile Holosko'da dün Kayseri'de etkili değildi..
Belki de haftanın en önemli mücadelesinde her iki ekipte orta sahayı kalabalık tutup, orta alan oyuncularını rakip alana fazla göndermayince oyunun büyük bir bölümü genel olarak orta alanda geçti. Her iki ekibinde karşılıklı atakları ne yazık ki rakip kalelerde tehlikeli olamadı. Herkes maçın böyle, başladığı gibi biteceğini düşünürken, bir Kayseri atağında gelen gol bütün planları alt üst etti. Geldiği günden sonra yaptığı değişikliklerle maçın seyrini kendi lehine değiştiren Mustafa Denizli, Nobre'nin yerine Serdar Özkan'ı aldıktan sonra kalesinde gördüğü gol ile bu kez tılsımı bozdu..
Beşiktaş bu önemli karşılaşmada kalesinde gördüğü tek gol ile üç puanı, liderliği ve yenilmezlik ünvanını Kayseri'de bıraktı. Mustafa Denizli korkarak gittiği ve planını hücum düşüncelerini inkar edercesine kurduğu maçta çok şey kaybetti..

Yazarın Diğer Yazıları