Cristiano Ronaldo'dan büyük fedakarlık

Cristiano Ronaldo'dan büyük fedakarlık
Barcelona ile 5 yıllık yeni sözleşme için anlaşmaya varan Lionel Messi'nin ardından, Cristiano Ronaldo da Juventus'ta yeni sözleşmeye imza atmaya hazırlanıyor. Ronaldo, yıllık maaşında ise önemli bir fedakarlığa gitti.

Messi'nin yaptığının aynısını yaptı

İtalyan gazeteci Nicolo Schira''nın haberine göre, İtalya Serie A Ligi ekiplerinden Juventus ile 36 yaşındaki yıldızı Cristiano Ronaldo ile yeni sözleşme görüşmelerinin önümüzdeki hafta başlayacağını açıkladı.

YENİ SÖZLEŞME YAPILACAK

Yıldız futbolcunun menajeri Jorge Mendes, Manchester United ve PSG''nin de ilgilendiği Ronaldo''nun Juventus''la 2022''ye kadar olan sözleşmesini 2023''e uzatmak için İtalyan ekibine baskı kurarken, Ronaldo''nun sözleşme uzatmaya sıcak baktığını belirtildi.

11 MİLLON EURO İNDİRİM

Öte yandan Portekizli yıldızın, mevcut maaşı olan 31 milyon euroyu da 20 milyon euroya düşürerek 2 yıllık yeni sözleşme imzalayacağı ifade edildi.

MESSI YÜZDE 50 İNDİRİM YAPMIŞTI

Arjantinli Messi, uzun süredir Barcelona ile yürütülen görüşmeler sonrası tarafların 5 yıllık yeni sözleşme üzerinde anlaşmaya varmış ve Messi''nin maaşında %50 indirime gittiği belirtilmişti.

Barcelona''daki son sözleşmesinde vergiler düşüldüğünde 70 milyon Euro kazanan Lionel Messi''nin, 5 yıllık yeni sözleşmede yılda 35 milyon Euro kazanacağı kaydedilmişti.

İlgili Haberler