Cumhurbaşkanı Başdanışmanı: MHP'nin FETÖ etkisinden biran evvel kurtulması gerekiyor

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı: MHP'nin FETÖ etkisinden biran evvel kurtulması gerekiyor
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başdanışmanı İlnur Çevik bugünkü yazısında, "MHP'nin ve Ülkücü hareketin FETÖ etkisinden biran evvel kurtulması gerekiyor." dedi.

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı İlnur Çevik, 'AK Parti'nin silkelenip kendisine gelmesi, 2002 ruhunu yeniden yakalaması gerektiğini' savunduğu yazısında, "16 Nisan referandumunun neticelerini bardağın yarısı boş veya yarısı dolu tartışmaları ile geçirmenin bir anlamı yok. Halk mesajını vermiştir. Mesajı anlayan ve kendisine çeki düzen veren partiler ve siyasiler bundan sonra başarılı olacak, bunu anlamayan ve hala boş işlerle uğraşanlar ise yok olup gidecektir" dedi.

İlnur Çevik'in 'Evini hizaya sokan partiler kazanacak' başlığıyla yayımlanan bugünkü yazısının ilgili kısımları şöyle:

'HALK MESAJINI VERDİ'

"16 Nisan referandumunun neticelerini bardağın yarısı boş veya yarısı dolu tartışmaları ile geçirmenin bir anlamı yok. Halk mesajını vermiştir. Mesajı anlayan ve kendisine çeki düzen veren partiler ve siyasiler bundan sonra başarılı olacak, bunu anlamayan ve hala boş işlerle uğraşanlar ise yok olup gidecektir."

'AK PARTİ'NİN 2002 RUHUNU YENİDEN YAKALAMASI GEREKİYOR'

"AK Parti'nin silkelenip kendisine gelmesi, 2002 ruhunu yeniden yakalaması gerekiyor. CHP'nin artık gerçek bir sosyal demokrat ve halkçı çizgiye gelmesi gerekiyor. MHP'nin ve Ülkücü hareketin FETÖ etkisinden biran evvel kurtulması gerekiyor. HDP'nin ilerici vasıflarını ortaya çıkarıp PKK etkisinden kesin bir şekilde kurtulması gerekiyor. Bunları yapan kalır yapamayan da tarihe gömülür. İşte herkes için altın bir fırsat."

İlgili Haberler