Cumhurbaşkanı Başdanışmanından Bahçeli'ye tam destek!

Cumhurbaşkanı Başdanışmanından Bahçeli'ye tam destek!
'Hayır'cılar için "7 Haziran sonrası Türkiye’deki kaos ve istikrarsızlığı mumla ararsınız" ifadelerini kullanan Cumhurbaşkanı Başdanışmanı İlnur Çevik, Başkanlık sistemini Türkiye gündemine getiren Bahçeli'den övgü dolu sözlerle bahsetti.

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı İlnur Çevik, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezinde Toplumsal Diriliş Hareketi tarafından düzenlenen "Türkiye İstikrarlı Yürüyor" konulu söyleşide, Türkiye'nin önemli bir kavşakta olduğunu, 16 Nisan'da Türk gençlerinin geleceği için bir oylama yapacağını belirtti.

Bahçeli'den övgü dolu sözlerle bahseden Çevik, şu ifadelerini kullandı:

"AKP çok uğraşmasına rağmen anayasal değişikliği bir türlü dosta düşmana kabul ettirememişti. Devlet Bahçeli diye bir cesur adam çıktı ortaya. MHP gerçekten elini taşın altına koydu. Büyük bir çabayla bu işi sağ salim bugüne getirdik. Gönül isterdi ki sayın Kılıçdaroğlu da o ruhu devam ettirsin. Bu anayasa onun da katıklarıyla çıksın. Bu anayasa sağolsun Devlet Bahçeli'nin büyük başarısı ve Başbakan Binali Yıldırım'ın büyük gayretiyle bu safhaya geldi."

İlgili Haberler