Cumhurbaşkanı Başdanışmanı'nın dolar ısrarı!

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı'nın dolar ısrarı!
Dolar 5 liraya dayanmışken Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yiğit Bulut'tan ilginç bir çıkış geldi. Bir ekonomi kanalını eleştiren Bulut, "Sistematik bir şekilde 'krize girdik-gireceğiz' havası yaymaya çalışıyorlar. Bunlara kesinlikle kulak vermeyin" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Ekonomiden Sorumlu Başdanışmanı Yiğit Bulut, yine vatandaşı kızdıracak açıklamalarda bulundu.

Geçen sene Mayıs ayında katıldığı bir programda "Doları 3.92'den aldıranlar, çıkın bu milletten özür dileyin" diyen Bulut, dolar 5 liraya dayanmışken, "Başta bir ekonomi kanalı ve başka bir haber kanalına çıkan eski bir bürokrat olmak üzere, sistematik bir şekilde 'krize girdik-gireceğiz' havası yaymaya çalışıyorlar. Bunlara kesinlikle kulak vermeyin" dedi. 

Bulut, Star'da "Tekrar ediyorum; kriz tellallarına kulak vermeyin" başlığıyla yayımlanan (23 Mayıs 2018) yazısında, şunları kaydetti:

Son günlerde bazı isimler ve bazı medya grupları dikkatimi çekiyor… 

Başta bir ekonomi kanalı ve başka bir haber kanalına çıkan eski bir bürokrat olmak üzere, sistematik bir şekilde “krize girdik-gireceğiz” havası yaymaya çalışıyorlar… BUNLARA KESİNLİKLE KULAK VERMEYİN! 

Son yazımdan bugüne bu arkadaşlara birkaç kişi daha eklendi! YURTDIŞINDAN BU KOROYA KATILANLARI SAYMIYORUM BİLE ONLAR ZATEN HEP ORADAYDILAR! 

Sevgili DOSTLAR, Türkiye’nin, tam seçime giderken finansal-ekonomik dinamikleri bakımından özellikle bazı yabancı banka ve kurumların saldırısı altında olduğu açık. YAPTILAR; YAPIYORLAR! Bugün bilgisayarları başında yaptıklarını, 15 Temmuz 2016’da Türkiye’yi taşeronları ve işbirlikçileri ile işgal etmeye kalkarak yaptılar… ASLA BUNLARDAN KORKMAYACAĞIZ, DURMAYACAĞIZ VE ENDİŞE ETMEDEN YOLUMUZ DEVAM EDECEĞİZ… 

İlgili Haberler