Cumhurbaşkanı Erdoğan: ′Doğu Kudüs'te büyükelçilik açacağız′

Cumhurbaşkanı Erdoğan: ′Doğu Kudüs'te büyükelçilik açacağız′
Cumhurbaşkanı Erdoğan Kudüs'te büyükeliçik açılacağını duyurdu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Karaman İl Başkanlığı Kongresi'nde Kılıçdaroğlu'nun Kudüs ile ilgili sözlerine yanıt verdi. Erdoğan, "Çıkmış Kemal konuşuyor. 'Orası Filistin’in başkenti olarak ilan edilmeli' diyor. Biz zaten çoktan ilan ettik. Ancak Kudüs şu an işgal altında olduğu için gidip büyükelçiliğimizi açamıyoruz. Fiili olarak biz bunu zaten yapmışız. O günler yakın, inşallah büyükelçiliğimizi de orada açacağız" dedi. 

İşte Erdoğan'ın konuşmasının satır başları:

50 BİN DOLARA RUHUNU SATAN SOYSUZLAR

- Acımak yok acırsak acınacak hale geliriz. Son FETÖ'cü de hukuk önünde hesap verene kadar bu katil sürüsünün peşini bırakmayacağız. Nereye sığınırlarsa sığınsınlar nefesimizi daima enselerinde hissedecekler. Tarih, kimi 1 dolar kimi 50 bin dolar karşılığında ruhunu satan soysuyları da sayfalarına kaydediyor. 

Elbette tarih Muhammed gibi ezanına bayrağına sahip yiğitleri de sayfalarına kaydediyor. 

- O kişi (CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu) Atatürk Havalimanı'nda öyle korktu ki adamları tanklara gittiler onlarla konuştular onlarla anlaştılar. Bay Kemal otomobiline bindi Bakırköy Belediyesi'ne gitti. Oturdu oradan maç seyretmeye başladı çayı kahvesi geldi darbeyi izliyor. Otellere baktık oteller doluydu dedi bizim otel boştu gelseydin.

BELKİ YAPTIKLARI ATIŞLAR BİZİ VURACAKTI

- Biz ondan 1.5 saat sonra havaalanına indik. Bize haber verseydi diyor. Adeta adrese kayıtlı beyefendiye haber vereceğiz. Bay Kemal sen de gel. Biz milletimize çağrı yaptık, milletimiz oraya geldi, demek ki sen milletin olduğu yerde yoksun. Kaçtın, Bakırköy Belediyesi'ne sığındın. 16 saat sonra darbe halledildi. Ümit Paşa ile beraber oradan Valimiz ve Enerji Bakanımız ile birlikte süreci yönettik. Bunların hesabı tutsaydı belki bu kardeşiniz burada olmayacaktı. 15 dakika geç kalsaydık belki o yaptıkları atışlar bizi vuracaktı. 

"IŞİD'E KAÇ YPG'YE TUT DİYEN AYNI MERKEZ"

- Yüzyıllardır aynı şehirde mahallede barış içinde yaşamış insanlar birbirilerine düşmanlaştırılmak isteniyor. Bunun içinde IŞİD PKK PYG PYD gibi proje terör örgütleri silah ve mühimmata boğularak adeta palazlandırılıyor. 4 bin TIR'ı aşkın silah Amerika'dan bunlara ulaştırılıyor. Bunları kendilerine söyledim. Bu silaha boğma kimi zaman göstere göstere güya kazaen oluyor. Suriye halkını katleden silahların menşei hiç değişmiyor. Rakka tiyatrosuIŞİDile YPG'nin, bir madalyonun iki yüzü olduğunu artık inkarı mümkün olmayacak şekilde ortaya koymuştur. Suriye'de DEAŞ'a 'kaç', YPG'ye 'tut' diyen aynı merkezdir.

"BİZ DE SENİ TANIMIYORUZ"

- Kudüs'te siyonist bir anlayış ben yaptım oldu mantığıyla Kudüs'ü İsrail'in başkenti ilan ediyor. Biz de sizi tanımıyoruz.

İlgili Haberler