Cumhurbaşkanı'ndan icazet alırım

Cumhurbaşkanı'ndan icazet alırım
Rıdvan Dilmen TFF başkanlığına aday olursa Cumhurbaşkanı Erdoğan'a gidip icazet alacağını söyledi.

Geçtiğimiz günlerde 2019 yılında Türkiye Futbol Federasyonu Başkanlığına aday olacağını açıklayan eski milli futbolcu ve spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, TRT Spor'da konuyla ilişkin açıklamalarda bulundu.

"FEDERASYONDA HİÇ ESKİ FUTBOLCU YOK"

Rıdvan Dilmen'in açıklamalarından satır başları şöyle: "Şu an 2019'a kadar devam eden bir federasyonumuz var. Eleştirilerimiz olsa da federasyonumuzun yanındayız. Bir futbolcunun da bu görevi yapabileceğini düşünüyorum. Benim ağzımdan laf bir kere çıkar. Böyle bir çıkış yaptım ve bunun arkasındayım.

Bu görevi benden daha iyi yapacak futbolcu arkadaşlarım da var. Hiç eski futbolcu yok. Ekibimde herkes de eski futbolcu olmayacak. Örneğin 4 tanesi eski futbolcu olabilir, yabancı dili olan, kültürlü, insan ilişkileri iyi olan isimler olabilir. Bunun dışında %70'inin de ekonomisti olacak, hukukçusu olacak, iş adamı da olacak. Mesela şu an Federasyonumuzda tamamen iş adamı olan arkadaşlarımız var.

Beşiktaş-Benfica maçına gittim. Stada doğru yürüyoruz. Taraftarlar sağ olsun hep ilgi gösteriyorlar. Eskiden hocam fotoğraf çekilelim mi şeklinde soruyorlardı. Şimdi 'Başkanım' demeye başladılar. Hoşuma gitmedi değil.

"CUMHURBAŞKANI'NDAN İCAZET ALIRIM"

Cumhurbaşkanı ile asla görüşmedim ama görüşmeyeceğim anlamına gelmez. Adaylık konusu ciddi olduğunda bir abim olarak gidip, ondan icazet alırım. Bu konular ciddi ve zamanlama doğru değil."