Cüneyt Çakır'ı yakacak itiraf!

Cüneyt Çakır'ı yakacak itiraf!
Real Madrid'in Bayern Münih ile 2-2 berabere kalarak Şampiyonlar Ligi'nde finale yükseldiği karşılaşma sonrası İspanyol ekibinin futbolcusu Marcelo'dan flaş bir itiraf geldi.

Real Madrid, Şampiyonlar Ligi yarı finalinde ilk maçta 2-1 yendiği Bayern Münih ile 2-2 berabere kalarak finale yükselen ilk takım oldu.

Cüneyt Çakır'ın yönettiği Real Madrid - Bayern Münih maçına damga vuran olay ise tartışmalara neden olan penaltı pozisyonu oldu.

Bayern Münih'li futbolcuların itirazlarına rağmen Cüneyt Çakır'ın 'devam' dediği pozisyon karşılaşma sonrasında en çok tartışılan anlardan biri oldu.

5ae9666b61361f0394ef582d.jpg

Pozisyonun baş kahramanı Marcelo ise mücadele sonrasında çok konuşulacak bir açıklamaya imza attı.

Marcelona Cüneyt Çakır'ın 'devam' dediği pozisyon hakkında şunu söyledi:

"Topa elimle dokundum. Dokunmadım dersem yalan söylerim. Pozisyon penaltıydı ama hakem hataları zaman zaman lehimize bazen de aleyhimize olabiliyor."

5ae9666bae78491dc856869d.jpg

Bayern Münih Teknik Direktörü Jupp Heynckes ise karşılaşma sonrasında Cüneyt Çakır'ın verdiği devam kararının kendisine sorulması üzerine şu açıklamayı yaptı:

"Pozisyon kesin penaltı ama bunun üzerinde durmayacağım ve sızlanmayacağım. Çok basit pozisyonları harcadık. Bu yüzden hakemden şikayet etmeye gerek yok"

Bayern Münih takım kaptanı Thomas Müller ise mücadele sonunda pozisyon hakkında şunları söyledi:

"Net bir penaltıydı diyebilirim. Bizim için zorsa hakemler için de böyle maçlarda görev almak zordur. Mağlubiyeti hakemlere değil kendi performansımıza bağlıyoruz."