Dacia Sandero'nun son zamlardan sonra güncel fiyatları

Dacia Sandero'nun son zamlardan sonra güncel fiyatları
Markanın ülkemizde sürdürdüğü fiyat politikasını sebebiyle, tüketicilerin Dacia araçlara olan ilgisi azaltmış durumda. İşte güncel fiyatlar

TeknolojiOku''dan aktarılan bilgilere göre; ucuz olmasını beklediğimiz otomobillerden birisi olan Dacia Sandero, fiyatları ile hayal kırıklığı yaratmaya devam ediyor. Markanın ülkemizde sürdürdüğü fiyat politikasını ısrarla gözden geçirmemesi, tüketicilerin Dacia logolu araçlara olan ilgisini azaltmış durumda. Bundan nasibini alan modellerden birisi de şüphesiz ki Sandero. Ülkemizde Sandero ve Sandero Stepway olmak üzere iki farklı versiyon ile satılan araç, deyim yerindeyse cep yakıyor. 

Şunu kabul etmek lazım ki Dacia Sandero sıfır otomobil almak isteyen bir insan için cezbedici özelliklere sahip değil. Otomobilin en önemli özelliği uygun fiyatlı olmasıydı diyebiliriz. Ancak Sandero maalesef ki artık uygun fiyatlı bir otomobil statüsünde değil. Bunda dolar kurundan tutun da tüm dünyada yaşanan gelişmelere kadar pek çok etken etkili olmuştur. Fakat her şeye rağmen Dacia’nın Türkiye fiyatları son dönemde hiç olmadığı kadar yükseldi.

Diğer otomobil üreticileri de araçlarına ciddi zamlar yaptı. Ancak Dacia da aynı oranlarda zamlar yaptı ve uygun fiyatlı olma özelliğini kaybetti. Bunu markanın en düşük özelliklere sahip otomobili olan Sandero’da bile görmek mümkün. Sandero bugün ülkemizde en ucuz 368.900 TL’den satın alınabiliyor. Tüm fiyat listesini incelemek istiyorsanız aşağıdaki listeyi kontrol edebilirsiniz.

Sandero

Prestige 1.0 Turbo X-tronic 90 bg

Fiyatı: 382.900 ₺

Sandero Stepway

Comfort 1.0 Turbo ECO-G 100 bg

Fiyatı: 368.900 ₺

Prestige 1.0 Turbo X-tronic 90 bg

Fiyatı: 403.000 ₺

İlgili Haberler