Yeni kabusumuz!

Yeni kabusumuz!
Yeni kabusumuz!

Kayseri’de ahırdaki yılanı vurmak isteyen kişi eşini yaraladı. Adana’da Can-Kur ekipleri çamaşır makinesinden 2 metr

Kayseri’de ahırdaki yılanı vurmak isteyen kişi eşini yaraladı. Adana’da Can-Kur ekipleri çamaşır
makinesinden 2 metrelik yılan çıkarttı. Edirne’de bir kişi yılanları uzaklaştıramayınca evini yaktı.

Havalarının ısınmasıyla birlikte yuvalarından çıkan yılanlar korku salıyor. Evlere giren yılanlar, vatandaşları panikletirken, Kayseri’de yılanı vurmak isteyen bir vatandaş eşini vurdu, Edirne’de ise yılanlardan kurtulamak isteyen kişi evini ateşe verdi.

Kayseri’nin Kocasinan ilçesine bağlı Mahzemin kasabasıda A.K. ahıra giren yılanı vurmak için av tüfeği ile ateş etti. Seken saçmalardan birinin isabet ettiği A.K.’nin eşi S.K. yaralandı. Adana’nın Sarıçam ilçesinde TOKİ konutlarında oturan Çatalkaya ailesinin evine banyo borusundan girdiği sanılan yılan, çamaşır yıkamak için çamaşır makinesini açan Emine Çatalkaya tarafından fark edildi. Paniğe kapılan kadın, itfaiyeden yardım istedi. Adana Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü’ne bağlı Can-Kur ekibi, yılanı saklandığı yerde bulup kıskaçlı aletlerle yakaladı. Evden çıkartılan yaklaşık 2 metre uzunluğundaki kara yılan, bir çuvala konulup daha sonra doğal ortamına bırakıldı.

Otomobile girdi
Bursa’nın Mustafakemalpaşa ilçesinde otomobiline binmek üzere olan vatandaş, sol ön tekerleğin arasından sarkan bir kuyruk gördü ve hemen kaputu açtı. Motorun içinde yılan olduğu anlaşıldı ancak iftaiyenin gelmesini beklemeyen vatandaşlar  yılanı bulunduğu yerden çıkarmak isterken kaçırdı. Otomobilin motor bölümünden çıkarak yayaların bulunduğu yolda kaçmaya çalışan 2 metrelik yılan vatandaşlar tarafından öldürüldü. Alanya’nın İncekum beldesinde ise bir plajın büfesine yılan girdi. Paniğe kapılan müşteriler kaçarken, işletmeci paspas ve fırça yardımıyla yakaladığı yılanı ormanlık alana bıraktı.


Korkusundan
oturduğu evi
ateşe verdi
Edirne Karaağaç Mahallesi’ndeki evinde birkaç yılan olduğunu gören Orhan Soygenç, eşi ve 4 çocuğuyla hemen evden dışarı çıkarak durumu belediye ekiplerine bildirdi. Belediye ekipleri ve komşuların yardımıyla yılanlardan üçünü öldüren Soygenç, diğer yılanları evden çıkartamayınca evdeki eşyaları ateşe verdi.Yangın, itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Soygenç, “Komşuların yardımıyla boyları 2 metre olan 3 yılanı öldürdük. Diğer yılanları çıkartamayınca evi ateşe verdim. Yılanlar çekyatların içerisine girdi. Çekyatları da yaktım. Bu kadar yılan nerden çıktı anlamadım. Yılanlarla birlikte yaşıyormuşuz haberimiz yok. Çoluk, çocuk Allah korudu bizi.” diye konuştu.