David Moyes Fenerbahçe’ye sıcak bakıyor

David Moyes Fenerbahçe’ye sıcak bakıyor
Fenerbahçe’de teknik direktörlük için adı geçen isimlerden olan David Moyes’un kardeşi ve menajeri Kenneth Moyes “Fenerbahçe’yi çalıştırmak David’e onur verir” dedi.

Fenerbahçe’de teknik direktörlük için adı geçen isimlerden biri olan David Moyes konusunda flaş bir gelişme yaşandı. İskoç teknik adamın kardeşi ve menajeri Kenneth Moyes “Fenerbahçe’yi çalıştırmak David’e onur verir” dedi.

Fanatik gazetesine konuşan Kennet Moyes "Çıkan haberlerin dedikodu olduğunu belirterek, "Henüz bir görüşme olmadı. David, Türk futbolunu uzun zamandır takip ediyor. Oradaki sert futbol ve güçlü mantaliteyi biliyor. Türkiye'de her zaman çalışmaya sıcak bakmıştır. Fenerbahçe'de başkanın değiştiğini ve yine çok güçlü bir figürün başa geçtiğini biliyoruz. Yakından takip ediyoruz. Fenerbahçe'yi çalıştırmak David'e onur verir" ifadelerini kullandı.

David Moyes’un hücum futbolu oynatmayı tercih edeceğini belirten Kenneth Moyes "David de hücum futbolu oynatmayı tercih eden, seven bir teknik adam ancak unutmayın ki, başarı kazanmaktır. Türkiye'de olduğu gibi İskoçya'da da ikincilik başarısızlık sayılıyor. Şartlara uyum sağlayıp, kazanacak futbolu oynatmak en doğrusu." Şeklinde konuştu.