Davutoğlu'nun eski danışmanı: Demirören krediyi bulamayacak

Davutoğlu'nun eski danışmanı: Demirören krediyi bulamayacak
Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun danışmanlığını yapan Atılgan Bayar, çarpıcı bir iddiada bulundu. Bayar, Demirören Grubu'nun Doğan Medya'yı almak için gerekli krediyi bulamayacağını, devlet bankalarının bu krediyi vermeyeceğini öne sürdü.

Ahmet Davutoğlu’nun başbakanlığı döneminde ‘strateji danışmanlığı’nı yapan Atılgan Bayar, Doğan Medya Grubu’nu satın aldığı açıklanan Demirören Grubu’nun gerekli krediyi bulamayacağını iddia etti.

Twitter hesabından konuyla ilgili paylaşımlar yapan Bayar, “Demirören, Doğan Grubu için taahhüt ettiği parayı ödeyemeyecek. Gerekli krediyi bulamayacak. Bu twit de burada dursun” diye yazdı.

Bayar ayrıca şunları yazdı, “Ben hiç bir kamu bankasının Demirören’e Doğan Grubu için kredi vereceğini sanmıyorum. Tayyip beye gidecektir. Oradan da olumlu cevap alacağını sanmam. Tayyip beyin Doğan Grubu’nun şimdiki haliyle ve seçim öncesi el değiştirmesine ihtiyacı falan yoktur. Meseleye böyle bakanlar yanılır. Demirören’in de öz kaynağıyla Doğan Grubu’nu alacak likidi falan yok. Devlet bankalarının bu krediyi vereceğini sanmıyorum.

1-20180323203421.jpg2-875.jpg3-586.jpg