Değişiklik artık şart!

Beşiktaş Liverpool faciasından sonra seyircisinin karşısına çıkarken oldukça tedirgindi. Siyah Beyazlı futbolcular bunda da haklıydılar. Çünkü 8-0'lık sonuç kolay kolay unutulacak bir sonuç değildi..

Ertuğrul Sağlam başta olmak üzere sahaya çıkarken bütün takımın kulakları tribünlerden gelecek seslere odaklanmıştı. Ancak korkulan olmadı, siyah beyazlı taraftarlar tribünlerden hocalarına ve futbolculara sevgi gösterisinde bulunurken, Başkan Yıldırım Demirören ile Sinan Engin'i artık görmek istemediklerini açık açık ortaya koyuyorlardı..Özellikle gole kadar yerinden çıkmayan Sinan Engin Beşiktaş'ın attığı ilk golden sonra kendisini gösterdiğinde, alkış yerine istifa sesleriyle irkildi.

Dün gece siyah beyazlı taraftarlar kimi istediklerini kimi istemediklerini açık açık ortaya koydular. Tribünlerden gelen bu sesli düşünceler, maça çok stresli başlayan takım üstünde olumlu etkiler yaptı. Beşiktaş ilk bocalamadan sonra iyi oynamaya başladı. Sağlamın bu maçta yaptığı yenilikler olumluydu.Genç İbrahim Kaş, dikkatli ve çalışkandı.Orta alanda oynayan Higuain ilk goldeki asisti, çalışkanlığı ve ortaya koyduğu oyun ile Beşiktaş'ın en iyisiydi. Delgado yine iyi niyetli, Ricardinho yaptıklarıyla faydalıydı. Golü atan Bobo, zaten Beşiktaş'ın şimdiye kadar en faydalı yabancısı olduğunu bir kez daha ortaya koydu. Rüstü ne yazık ki takımı kurtaramadı.

Maçın hakemi iki kırmızı kart kararlarında kesinlikle haklıydı. Ancak maçın son dakikalarında Bobo'nun düşürülmesine devam kararı vererek yanlış yaptı. Bu karar sonrasında gelen gol ise ortamı yine kaosa soktu. Son haftalardaki başarısızlığını hakemlere yükleyen Kartal ne yazık ki yine bir hakem kararının kurbanı oldu. Beşiktaş, taraftarlarından özür maçını ne yazık ki kaybetti. Halbuki bu maçtan en az bir puan çıkartmalıydı. Bunu da haketmişti. Şimdi Kartal'ı zor günler bekliyor.Bu sonucun yönetimde ve teknik kadroda değişiklikler yapacağı artık kesinleşti..

Yazarın Diğer Yazıları