Deportivo La Coruna'nın umudu Emre Çolak

Deportivo La Coruna'nın umudu Emre Çolak
La Liga'da zor günler yaşayan Deportivo La Coruna'nın Teknik Direktörü Clarence Seedorf umudunu Emre Çolak'a bağladığını söyledi.

La Liga'da zor günler yaşayan Deportivo La Coruna'nın Teknik Direktörü Clarence Seedorf, Milli futbolcu Emre Çolak'la ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Malaga'yla belki de sezonun en önemli maçına çıkacak olan Deportivo'da Teknik Direktör Clarence Seedorf bir basın toplantısı düzenledi.

Seedorf, Atletico Madrid karşısında kaybetmelerine rağmen iyi oynadıklarını belirtirken, Endülüs temsilcisi Malaga karşısında da aynı oyunu sahaya yansıtmaya çalışacaklarını söyledi.

Emre Çolak'la ilgili açıklama da yapan Seedorf, 'Emre Çolak ilginç bir oyuncu. Performansı bazen harika bazen kötü. Bir öyle bir böyle. Bunu geliştirmesi gerekiyor" diye konuştu.

Emre Çolak'a güvendiğinin altını çizen Seedorf, 'Buraya gelmeden önce de Emre'nin farkındaydım, benim yönetimim altında da yeterince oynadı' diye konuştu.

Milli futbolcunun çok büyük bir potansiyele sahip olduğunu vurgulayan Seedorf 'Emre potansiyelinin farkına varmalı ancak eksik yönlerini de geliştirmeye çalışmalı' şeklinde konuştu.

İspanya La Liga'da Deportivo bugün Malaga'yı TSİ 22.00'de ağırlayacak.