Destici'den KHK açıklaması

Destici'den KHK açıklaması
OHAL kapsamında bugün yayımlanan KHK'lar hakkında değerlendirmelerde bulunan BBP lideri Mustafa Destici, "KHK'nın titiz bir çalışma sonucu olduğunu düşünüyorum" dedi.

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, BBP'lilerin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın cumhurbaşkanı seçilmesi için büyük çaba gösterdiğini belirterek, partililere ve il başkanlarına seçim sürecindeki gayretlerinden dolayı teşekkür etti. 

Cumhur İttifakı'nın sadece seçime yönelik olmadığını vurgulayan Destici, "İttifakımız seçimlerle birlikte sona ermedi. Bundan sonra da devam edecek." dedi.

20180708_2_31337561_35417268_web.jpg

"TİTİZ BİR ÇALIŞMA SONUCU OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM"

Mustafa Destici, OHAL kapsamında bugün çıkarılan KHK'ye ilişkin de "Titiz bir çalışmanın sonucu olduğunu, devlet, millet ve ülke öncelenerek bu çalışmaların yapıldığını düşünüyorum. Daha önceki KHK'lerde olduğu gibi bir yanlışlık varsa elbette bunlarda yargı yolu açıktır. Bundan sonra OHAL devam ettirilemeyeceği için bunlar mutlaka yargıya gidecektir. Haksızlığa uğradığını düşünenler varsa bunlarla ilgili yargının gerekli incelemeyi yaptıktan sonra kararını vereceğini düşünüyorum." değerlendirmesini yaptı. 

İlgili Haberler