Devlet Bahçeli'den Behçet Saatcı'ya bayram tebriği

Devlet Bahçeli'den Behçet Saatcı'ya bayram tebriği
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partiden ihraç ettiği Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı'ya bayram tebriği gönderdi.

MHP Fethiye Belediye Başkanlığı döneminde bayram mesajı için astırdığı Türkçe, Kürtçe billboardlar ile tek dil, tek vatan, tek dil vurgusu yapan ve 2013 yılında AKP hükümeti tarafından açılımı gerçekleştirilen Demokrasi Paketi’ne atıfta bulunan Başkan Saatcı, MHP Genel Merkezi tarafından kesin ihraç istemiyle disiplin kuruluna sevk edilmişti.  “Kendi ipimizi kendimiz çekeriz” diyerek Genel Merkeze rest çeken Saatcı 40 yıl hizmet ettiği partisi MHP’den istifa etmek zorunda kalmıştı.

Devlet Bahçeli o dönem yaptığı açıklamada Behçet Saatcı için "O arkadaş yanlış bir yola sürüklenmiştir. Nasıl bu hataya düşmüştür, kestiremiyorum. Ama uygulama MHP'nin ilkeleriyle, Türk milletinin anayasasının ilk 4 maddesiyle bağdaşmayan bir hatadır. İhraç sebebiyle disiplin kuruluna sevk edilmiştir. Bizimle alakası kalmamıştır. Şimdi AK Parti'de mi, BDP'de mi aynı afişleri kullanır, o onun takdiridir." sözcüklerini kullanmıştı.

BAYRAM TEBRİĞİ

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin, partiden zorla istifa ettirdiği Saatcı'ya bayram tebriği göndermesi dikkat çekti. Sosyal medya hızlı bir şekilde dolaşan davetiyenin yanlışlıkla gönderildiği tahmin ediliyor.

İşte o davetiye:

 

Bahçeli'den gelen bayram tebriği Behçet Saatcı'yı da şaşırttı. Bugün sosyal medya hesabından Devlet Bahçeli imzasıyla gelen bayram tebriğini paylaşan Behçet Saatcı, ayrıca hemen yanında da Bahçeli'nin kendisi hakkındaki sözlerinin yer aldığı gazete küpürünü de paylaşıp "Hangisine inanalım" diye yazdı.

Yine ikinci bir paylaşım yapan Saatcı ince mesajar verdi..  

İşte o paylaşımlar...