Didem Engin 'hayır' için 5. videosunu paylaştı

Didem Engin 'hayır' için 5. videosunu paylaştı
CHP İstanbul Milletvekili Didem Engin sosyal medya hesabından referandumla ilgili 5. videoyu #BaskılaraVeTehditlereHAYIR etiketiyle paylaştı.

16 Nisan'da milletimizin bir karar vereceğini belirten Didem Engin, "Ancak her fırsatta millet iradesinden bahsedenler şimdi devletin tüm olanaklarını kullanarak millet iradesinin özgürce sandığa yansımasını engellemeye çalışıyorlar" dedi.

HAYIR DİYEN VATANDAŞLARIMIZA BASKI YAPILIYOR

"Etrafınıza bir bakın, her yer evet pankartlarıyla dolu. HAYIR pankartlarını görebiliyor musunuz?" diye soran Didem ENGİN, "Göremezsiniz. Çünkü HAYIR pankartları kaldırılıyor, yırtılıyor, HAYIR broşürü dağıtanlar gözaltına alınıyor" diyerek HAYIR diyen vatandaşlarımıza yapılan baskılara değindi.

"Yazılı ve görsel medyaya bakın, sabahtan akşama kadar sadece evet propagandası yapılıyor" sözleri ile ifade özgürlüğünün yara aldığını vurgulayan Didem ENGİN "Artık kimse özgürce düşüncesini ifade edemiyor" dedi.

TEHDİTLERE VE BASKILARA BOYUN EĞMEYEREK GELİN 16 NİSAN’DA HAYIR DİYELİM!

"Korku toplumumuzun üzerine kapkara bir bulut gibi çökmüş durumda" diyen Didem ENGİN "Tehditlere ve baskılara boyun eğmeyerek gelin 16 Nisan'da HAYIR diyelim" çağrısı ile sözlerini tamamladı.