Diego Costa: Bizi öldürmek istiyorlar

Diego Costa: Bizi öldürmek istiyorlar
Atletico Madrid'in yıldız golcüsü Diego Costa, "Real Madrid'i her zaman yenmek zorundayız! Çünkü onlar bizi öldürmek istiyorlar" dedi.

Atletico Madrid'in yıldız forveti Diego Costa, hafta sonu Bernabeu'da Real Madrid ile oynayacakları maç öncesi Marca'ya demeç verdi.

"Real Madrid'i her zaman yenmek zorundayız! Çünkü onlar bizi öldürmek istiyorlar." diyerek sözlerine başlayan Diego Costa, "Daha ofansif bir futbol oynamak, daha çok gol atmak istiyoruz. Kısa süre içerisinde bunları başaracağız. Tüm takım bunun için çabalıyor." ifadelerini kullandı.

Son dönemde ligde gol atmak sıkıntı yaşadığını belirten Diego Costa, "Her zaman daha fazla gole ihtiyacım var. Bu üzerimde baskı oluşturmuyor, bu doğal bir durum. İstediğim gol fırsatlarını yakalayamıyorum ama bu takım arkadaşlarımın suçu değil. Bir yerde bu durum değişecek. Bazen işler böyle gider ama kısa süre içerisinde değişeceğine inanıyorum." dedi.

Chelsea'den tekrar Atletico Madrid'e dönüşünü anlatan Diego Costa, "Cholo (Diego Simeone) benim için çok önemli biri, çünkü onu çok seviyorum. Hem bir teknik direktör hem de bir antrenör olarak fantastik biri." diyerek sözlerini sürdürdü.

"ATLETICO MADRID HER GÜN BÜYÜYOR"

Atletico Madrid'in ayrıldığı dönemde çok büyüdüğünü söyleyen Brezilya asıllı golcü, "Kulüp her geçen gün daha çok büyüyor. Yeni bir stadyum var artık. Daha iyi oyuncuları ve Dünya Kupası kazanan oyuncular transfer oluyor. Fark var. Daha çok hırs var. Bu sezon her şey olabilir. Her gün daha çok çalışıyoruz." ifadeleriyle konuşmasını noktaladı.