Diego: Gerekirse A2'de oynarım

Diego: Gerekirse A2'de oynarım
Antrenmanlara alınmayan ve ‘kendine kulüp bul’ denilen sambacı, şok bir çıkış yaptı: Buradan kazandığım parayı kimse vermiyor.

Transferde hareketli günler geçiren Fenerbahçe, diğer yandan da Diego Ribas konusunu çözmekle meşgul... İstanbul'da olmasına rağmen sarı-lacivertli takımın 3 gündür yaptığı antrenmanlara alınmayan Brezilyalı orta saha oyuncusu ile yönetim arasında ilginç bir dialog yaşandığı ortaya çıktı. İdarecilerin geçen sezon biter bitmez "Kendine kulüp bul" diyerek yeni sezonda kadroda düşünülmediği sinyali verdiği Ribas, dün yapılan görüşmede hiçbir kulübün Fenerbahçe'den aldığı parayı vermediğini söyledi. Kendisine yılda 2 milyon euro'dan fazla teklif edilmediğini dile getiren Brezilyalı, sarı-lacivertli takımdan ayrılmak için 1.5 milyon euro istedi.

Kendi paramı veremem

Kendisi için bonservis bedeli getiremeyeceğini de vurgulayan Diego'nun "Ancak paramı verirseniz ayrılırım. Bunun dışında hiçbir yere gitmiyorum. Kadroya girmesem de önemi yok. Gerekirse 1 sezon boyunca A2 takımda oynarım" dediği öğrenilirken; yöneticilerin de bu sözler karşısında çaresiz kaldıkları kaydedildi. F.Bahçe ile 1 yıl daha sözleşmesi olan Diego, senelik 3.5 milyon euro garanti ücret alıyor.

Rakamlarla Diego

2014-15 sezonunda 3 yıllık imza attığı Fenerbahçe'de toplam 75 maça çıkan Diego, bunların 54'üne ilk 11'de başladı. Toplam 8 gol, 13 asistle oynadı. Sarı-lacivertli formayla 10 kez sarı, 1 de kırmızı kart gören sambacı, geçen sezon Gökhan Gönül'le yaşadığı tartışma sonrası tribünlerden tepki almıştı. Taraftarlar orta saha oyuncusunu pek çok maçta protesto etmişti..