Dilipak, "FETÖ'cüler Beştepe'ye AKP'ye sızıyor"

Dilipak, "FETÖ'cüler Beştepe'ye AKP'ye sızıyor"
Hükümete yakın Yeni Akit gazetesi yazarı Abdurrahman Dilipak, FETÖ'cülerin ikitidara yakın isimlerle ortaklıklar kurduğunu, Beştepe ve AKP Genel Merkezine sızdıklarını iddia etti.

Yeni Akit Gazetesi yazarı Abdurrahman Dilipak, çarpıcı bir iddiada bulundu. FETÖ'cülerin iktidara yakın isimlerle ortaklık kurduğunu öne süren Dilipak, "Beştepe’ye, AK Parti Genel Merkezine sızıyorlar" dedi.

FETÖ'yle yapılan mücadeleyi eleştirerek "Çok önemli operasyonlar yapılıyor. Yapılmıyor değil, ama birileri de boş durmuyor" diyen Dilipak, "Bizimkiler ya dün kandırıldılar ya da şimdi kandırılıyorlar" ifadelerini kullandı.

"Bakın bu işte yanlış giden şeyler var.." diyen Dilipak, ByLock tartışmalarına da değinerek  hükümete seslendi.

Dilipak'ın "Tekrar tekrar söylüyorum" başlıklı yazısının ilgili bölümü şöyle:

"Emeklilik yaşına gelmiş, MHP geleneğinden gelen birinin subay oğlu ordudan atılmış. “Vatan haini damgasını vuracaklarına alnıma sıksınlar daha iyi” diyor.

Bakın şu soru artık yüksek sesle soruluyor: Bankada hesabı olanı FETÖ’cü diye görevden alıyorsunuz da, o banka yöneticisi niye dışarıda. Hatta finansla ilgili kamu kurullarında görev yapıyorlar. Okullarına, dershanelerine çocuğunu göndereni görevden alıyorsun da, okulun yöneticisi neden dışarıda! Memuru alıyorsun şef dışarıda!. İşçiyi alıyorsun patron dışarıda.

ByLock işini sulandıralım dediler, o da olmadı. Ama hâlâ o konu masada. Hem ByLock serverinin klonlanmış olması, hem de arşivin ele geçmesi sonucu planları altüst oldu.

Bakın bu işte yanlış giden şeyler var.. Sapla saman birbirine karışmamalı. Kurunun yanında yaş da yanmamalı. Yanıyorsa da bu böyle devam etmemeli, yaşlar ayıklanmalı, yaralar tedavi edilmeli. Bu böyle gidemez. ByLock serveri klonlandığı için, aslında IP çakışması, ya da kıble programı ile filan indirilme konusu olmaması gerek. İndirmişse, 3’lü onay olmadan program aktif olmuyor. Aktif olmuşsa onay var. Onaylanmışsa bile eğer daha transferi yoksa bu da anlaşılır. Doğrusu bu konudaki son gelişmeler aklımı karıştırmadı değil. Bizimkiler ya dün kandırıldılar ya da şimdi kandırılıyorlar.

Şimdi uydurma pişmanlık ve itirafçılık oyunları ile birileri cezaevlerinden adam kaçırmaya çalışıyorlar. Birileri kurmaca davalarla bir kısım kişileri aklayarak emsal teşkil edecek kararlar üzerinde çalışıyorlar. Bu açıdan 12 Eylül ve 28 Şubat davalarına dikkat etmek gerek.

Çok önemli operasyonlar yapılıyor. Yapılmıyor değil, ama birileri de boş durmuyor. Bu işi sulandırmak için ellerinden geleni yapıyorlar. Görevden aldıklarınızın yerine yenileri geliyor. Suçsuz ya da FETÖ’den kopanların eski defterlerini karıştırıp onları ihbar ederek hem kendilerini aklamaya çalışıyorlar, hem de bu şekilde kendilerine ihanet edenleri cezalandırıyorlar. Bakın bu gruptakilerin hemen tesbit edilip, tasfiye edilmesi ve en ağır şekilde cezalandırılmaları gerek. Öyle oyunlar oynanıyor ki! Mesela FETÖ’cüler iktidara yakın isimlerle ortaklıklar kurup, onlar üzerinden işler çeviriyorlar. Beştepe’ye, AK Parti Genel Merkezine sızıyorlar. Önde bizim gençler arkada yine onlar."

İlgili Haberler