Dilipak'tan AKP'ye Adnan Oktar uyarısı!

Dilipak'tan AKP'ye Adnan Oktar uyarısı!
Yeni Akit yazarı  Abdurrahman Dilipak, bugünkü yazısında AKP'yi Adnan Oktar konusunda uyardı. Oktar operasyonunun güzel bir iş olduğunu söyleyen Dilipak, sürecin yönetilemediği takdirde bu işin AKP'yi vuracağını söyledi.

Hükümete yakınlığıyla bilinen Yeni Akit yazarı Abdurrahman Dilipak, bugünkü yazısında iktidara çok çarpıcı uyarılarda bulundu. 

Dilipak, Adnan Oktar'ın var olduğu öne sürülen arşivinden sürprizler çıkabileceğine dikkat çekti.

Adnan Oktar'ın elindeki arşivi vurgulayan Dilipak, "Adnan Oktar’ın arşivi patlarsa, her kesimden birçok kişinin canı yanar onu söyleyeyim... Hayırlı bir iş yaptınız, süreci yönetemezseniz, bu iş döner sizi vurur" ifadelerini kullandı.

İşte Dilipak'ın "Aman dikkat!" başlıklı yazısından dikkat çeken uyarılar: 

Adnan Oktar yakalandı ya, benzerlerini ve bunların tuzağına düşen fuhuş bataklığında debelenen siyaset, bürokrasi, sermaye ve STK içindeki gaflet sahiplerinden de söz edeceğim, bu “Cemaat” denilen yapıların nasıl kontrol altına alınması gerektiğinden de. Bunları kendi haline bırakırsanız hepsi birer FETÖ’ye de dönüşebilir.

 Siyaset, bürokrasi “nefs muhasebesi”, yani “otokontrol” yapmıyor da, bunlar yapıyor mu sanıyorsunuz. Bunların bazıları masumiyet iddiasında ve kendilerini nebilerden üstün gören zavallılar. İnsanlar da bunların peşine takılmış gidiyor.

"KAŞ YAPARKEN GÖZ ÇIKARMAMAMIZ GEREKİYOR"

Sanırım daha çok yazmak için daha çok okumam, çalışmam ve daha az gezmem gerekiyor. Şu konferanslara en azından bir süre ara vermem gerekiyor. Kitlelere hitap etmek değil, küçük gruplarla istişare etmem gerekiyor. Birbirimizi anlamamız, dinlememiz gerekiyor. Kaş yaparken göz çıkarmamamız gerekiyor. Unutmamak gerekir ki, bir yandan “ameller niyetlere göredir”, ama aynı zamanda “cehennemin yolları iyi niyet taşları ile döşelidir.”

 Bakın uyarıyorum: Türkiye, siyasi, iktisadi, dini, sosyal, fikri anlamda çalkantılı bir döneme giriyor. Sabırlı olacağız. Artık övünmeyi, dövünmeyi bir kenara bırakalım da, aklımızı başımıza toplayalım.

"BU İŞ DÖNER SİZİ VURUR"

Adnan Oktar’ın arşivi patlarsa, her kesimden birçok kişinin canı yanar onu söyleyeyim. Henüz arşiv ele geçirilmedi deniyor. Arşiv yurt dışında host edilmiş, ama yabancı istihbarat örgütleri bunları servis edebilir ya da bunları şantaj için kullanabilir. Yani bu arşiv her halûkârda birilerinin ipini çekmek, ya da birilerini kullanmak için kullanılacak. Hayırlı bir iş yaptınız, süreci yönetemezseniz, bu iş döner sizi vurur.

 

İlgili Haberler