Lucescu'dan Jesus'a olay sözler

Lucescu'dan Jesus'a olay sözler
Dinamo Kiev Teknik Direktörü Mircea Lucescu, Fenerbahçe ile yarın oynayacakları maç öncesi açıklamalarda bulundu

UEFA Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turu rövanş maçında 0-0''ın rövanşında yarın İstanbul''da Fenerbahçe ile oynayacak olan Dinamo Kiev''in teknik direktörü Mircea Lucescu, basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Lucescu, "Biz çok fazla transfer yapamadık. Hatta oyuncu kaybettik. Fenerbahçe birçok oyuncu aldı. Kendi idman tesisleri mevcut. Ayrıca iyi bir seyirci desteği olacak Fenerbahçe''nin arkasında. Bizi ise sadece kadınlar ve çocuklar destekleyecek. Çünkü erkekler savaşta. Ancak futbol tabii ki bu şartlara bakmıyor. Futbol, sahadaki oyunla neticeleniyor. Bizim Fenerbahçe''ye göre dezavantajlı durumumuz daha fazla. Ancak turu geçmek için elimizden geleni yapacağız" ifadelerini kullandı.

Lucescu, Jesus''un ilk maçla ilgili olarak "İlk maçta bizi faullerle durdurdular. Yarın isterlerse 50 faul yapsınlar. Bunlar iyi bir sinyal. Ofansif anlamda iyi olduğumuzu gösteriyor. Yarınki maçta daha çok faul yapmaları gerekecek" şeklindeki sözlerine ise "Abartıyor" karşılığını verdi. Rumen teknik adam, "Fauller tabii ki olacak. Bunu abartmaya gerek yok. 8 aydır hiçbir hazırlık sürecimiz olmadı. Dikkatlice bu maça hazırlanmaya çalıştık. Adil bir oyun oynanması önemli. Hakem durumu abartabiliyor, o kadar faullük bir durum yok." dedi.

Lucescu, "Jesus, tecrübeli ve çok iyi bir teknik direktör. Jesus''un bu maçı doğrudan kazanacağını varsayıp hafife alacağını düşünmüyorum. Geniş bir ekibi olsa da, zor maç olacağını bilecektir" diye konuştu.

İlgili Haberler