Diriliş Ertuğrul 2018 yeni bölüm ne zaman başlayacak?

Diriliş Ertuğrul 2018 yeni bölüm ne zaman başlayacak?
TRT1'in en çok izlenen dizisi olan Diriliş Ertuğrul yeni bölüm ne zaman başlayacak soruları çığ gibi büyüyor.  Büyük bir heyecanla beklenen Ertuğrul'un 5.sezon ilk bölüm fragmanı yayınlanmıştı. Diriliş yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? İşte cevabı

Diriliş Ertuğrul 2018 yeni bölüm ne zaman başlayacak?

Diriliş yeni bölüm ne zaman yayınlanacak tarihi belli oldu. 4 kıtada 1 milyar izlenme oranına ulaşan Diriliş Ertuğrul dizisi hayranları tarafından büyük bir heyecanla bekleniyor. Yayın hayatına başladığı ilk günden beri reyting rekorları kıran Diriliş Ertuğrul ne zaman başlayacak soruları gündemden düşmüyor. Yeni sezonda sürpriz isimlerinde karşımıza çıkacağı Diriliş'in 5. sezonunun fragmanı geçtiğimiz gün dizinin resmi sayfasında izleyicisi ile paylaşıldı. Başrollerini Engin Altan Düzyatan, Cengiz Coşkun, Nurettin Sönmez ve Hülya Darcan'ın aldığı Ertuğrul'a bu sezon Burak Özçivit, Aslıhan Güner, Orhan Kılıç, Gürbey İleri, Ertuğrul Postoğlu, Sera Tokdemir'in de yer alacağı bilgisi geldi. Peki Diriliş yeni sezon yeni bölüm ne zaman başlayacak

Diriliş Ertuğrul'la ilgili detaylar için...

DİRİLİŞ ERTUĞRUL NE ZAMAN BAŞLAYACAK

Ertuğrul'un geçtiğimiz hafta ekranlarda olması bekleniyordu fakat TRT 1 tarafından açıklanan haftalık yayın akışında yer almadığı görüldü. Onun yerine Mehmetçik Kutlu Zafer dizisi yayınlandı. Diriliş Ertuğrul’dan az önce son dakika haber geldi. Youtube kanalında Diriliş ertuğrul’un yeni sezonu 7 Kasım 2018 tarihinde yayınlanacağı duyuruldu. Yeni bölüm fragmanı izlemek için haberimizi takip edebilirsiniz

DİRİLİŞ ERTUĞRUL YENİ SEZON FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLA

DİRİLİŞ ERTUĞRUL DİZİSİNİN İSMİ DEĞİŞİYOR

Dizinin yapımcısı ve senaristi Mehmet Bozdağ, Ertuğrul dönemine son vererek 2019-2020 sezonunda izleyicisiyle Diriliş Osman konseptiyle yayınlanacağını Twitter hesabından duyurdu. Osman karakterine ise Burak Özçivit hayat verecek. 

diri.jpg
DİRİLİŞ ERTUĞRUL HAKKINDA DETAYLI BİLGİ

Moğollarla zorlu bir mücadele veren Ertuğrul Bey, kutlu davasının peşinden gidebilmek için kardeşlerinden ayrılmak zorunda kalmıştı. Ertuğrul Bey’e inanan Kayılar, bu ayrılığın ardından yollara düştüler. Çetin geçen koşullarda Karacadağ sınırlarına kadar ilerleyen Kayıları burada bambaşka bir dünya bekliyordu. Yeni yurtları onlara farklı bir iklim, farklı topraklar ve farklı insanlar sunacaktı. Ertuğrul Bey, kutlu davasına giden yolda daha güçlü ve daha acımasız düşmanları olacağının farkındaydı. Peki, yeni düşmanlarını alt edebilmek için kılıcının keskinliği yetecek miydi?

Ertuğrul Bey artık başka bir dünyadaydı. Ve bu dünya da at koşturmak daha çok akıl, cesaret ve sabır istiyordu. Karşısına daha güçlü ve daha acımasız olarak çıkan Tapınakçılar, Ertuğrul Bey’i zafer için yeni yöntemler bulmaya zorlayacaktı. Zira Tapınakçıların gizli eli olan Simon bir kılıç darbesiyle öldürülemeyecek kadar zeki ve güçlüydü. Üstelik Simon yalnız da olmayacaktı. Ertuğrul Bey, Simon’a destek olan Müslümanları öğrendiğinde ne yapacaktı? Ertuğrul Bey, kılıçların sustuğu, akıl oyunlarının konuştuğu bir cehennemin içindeydi. Peki, aklı onu bu cehennemin ateşinden koruyabilecek miydi?

Karacadağ etekleri birçok Türkmen Obasına yurt olmuştu. Fakat aslen Tatar olan Çavdaroğlu Obası, aralarında en güçlü olanlarıydı. Bu güçlerini ise başarısızlığa tahammülü olmayan ve obayı demir yumrukla yöneten Candar Bey’den alıyorlardı. İktidarını yıllarca koruyan Candar Bey, en büyük imtihanını evlatlarıyla verecekti. Candar Bey’in büyük oğlu Ural’ın ihtirası obanın kaderini belirleyecekti. Çavdaroğlu ve Kayı Obası arasında yaşanacak gerilimi Candar Bey’in hamleleri durdurabilecek miydi? Ertuğrul Bey, Çavdaroğlu Obasından hiç beklemediği teklifler ve tehditler alacaktı. Peki, Kayılar ve Çavdaroğulları’nın yolu nerede ve nasıl kesişecekti? Ertuğrul’un vereceği her karar hem obanın kadınları hem de beyleri için yeni sonuçlara gebeydi.

Ertuğrul artık obanın beyi olmuştu. Obada yeni sorunlar baş göstermişti. Göç yolunda yorgun düşen Kayılar ülküleri ve nefisleri arasında sıkışıp kalmıştı. Onlar için bu imtihan hiç kolay olmayacaktı. Dışarıda düşmanlarıyla mücadele veren Ertuğrul Bey’i içerde ise yeni sorunlar bekliyordu. Göç yolunda sevdiklerinden ayrı düşen ve kıtlık tehlikesiyle karşı karşıya kalan Kayılar birliklerini koruyabilecekler miydi?

İhanet, ihtiras ve akıl oyunlarıyla yüz yüze gelen Ertuğrul için tek hedef vardı. Bir milletin dirilişine vesile olmak…

DİRİLİŞ ERTUĞRUL'UN YENİ BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK

Yönetmen Metin Günay'ın açıklamasına göre; Mehmet Bozdağ ile beraber 'Diriliş: Ertuğrul'un formatını; her sene yeni bir hikaye, yeni bir mekan ve yeni bir dünya olacak şekilde oluşturduk. Aksiyon sahneleri için Kazakistan'da Nomad grubu ile çalışıyoruz.
Dizi yazın tatile giriyor fakat ekip yazın da çalışıyor. Türk televizyonunda bu tür bir ekip oluşturan ilk proje 'Diriliş: Ertuğrul'dur. Hikayemizin diline, rengine, oyuncu kullanımına ve kamera hareketimize bakarsak bu sezon da seyirciyi sürprizler karşılayacak.