Disney+ Netflix'e fark attı. İşte aylık abonelik fiyatları

Disney+ Netflix'e fark attı. İşte aylık abonelik fiyatları
14 Haziran'da Türkiye'de yayın hayatına başlayacak olan Disney Plus'ın aylık fiyatları belli oldu. 12 ay kullanıma 8 ay ödeme sağlanacak olarak tanışma paketine dair işte detaylar...

ShiftDelete''den aktarılan bilgilere göre; Disney+, 14 Haziran’da Türkiye pazarına giriş yapacak. Platformun abonelik ücretleri aylık 34,99 TL ve yıllık 349,90 TL şeklinde belirlendi. Burada lansmana özel bir teklif hazırlama kararı alan şirket, Tanışma Paketi adlı indirimli yıllık kampanyasını an itibariyle satışa sundu.

Tanışma Paketi; lansman tarihi 14 Haziran’dan önce kayıt olan ve 26 Haziran’a kadar satın alma işlemlerini tamamlayan kullanıcılar için geçerli. Bu gereksinimlerin karşılanması halinde 279,90 TL karşılığında, yani 8 ay fiyatına bir yıllık Disney+ kullanılabilecek.

Disney+, kullanıcılara, yüksek görüntü kalitesine, dört adede kadar eşzamanlı yayına, on cihaza kadar sınırsız indirme, seçili içerikleri IMAX Enhanced teknolojisi ile izleme ve yedi adede kadar farklı profil oluşturma imkanı sunacak. Platform, bunlarla beraber, ebeveynlerin kolayca oluşturabilecekleri Çocuk Profilleri ile sadece yaşa uygun içeriğe erişilmesine olanak sağlayan, çocuk dostu bir arayüze sahip olacak.

NETFLİX''İN EN SON YAPILAN ZAMLARLA AYLIK ABONELİK ÜCRETİ NE KADARDI?

Netflix''in aylık abonelik ücretleri ise şöyle:

Temel paket 37,99 TL,

Standart paket 57,99 TL,

Özel paketse 77,99 TL

İlgili Haberler