Doğayı Doyasıya Yaşamak İsteyenler İçin Dome Glamping Suites

Doğayı Doyasıya Yaşamak İsteyenler İçin Dome Glamping Suites
Doğanın huzurlu ortamında uyanmak, doğanın dinlendirici sesini dinlemek ve yeni deneyimler yaşamak için çok fazla fırsat sunan Dome Glamping çadırlarında hayal ettiğiniz tatile sevdiklerinizle beraber ulaşabilirsiniz. Tatil beldelerinin kalabalığından ve gürültüsünden uzakta, kimse tarafından rahatsız edilmeden doğayı kucaklayacağınız tertemiz, lüks ve konforlu bir tatil anlayışı sunmaktadır. Kafa dinleyebileceğiniz ve benzersiz bir kamp deneyimi yaşayabileceğiniz korunaklı ve özel havuzuyla tam anlamıyla l

Dome Glamping Çadırların Misafirlerine Sunduğu Özellikler

Dome çadırlarının dekorasyonları oldukça minimalist ve fonksiyonel dizayn edilmiştir. Bu yüzden iç mekan aydınlık ve ferah bir havaya sahiptir. İçine girdiğiniz andan itibaren çok farklı bir deneyim yaşayacağınızı hissediyorsunuz. Ormanın içinde lüks ve konforlu bir konaklama imkanı sunuyor. Dome çadırlarının içinde iki kişilik yatak, elbise dolabı, makyaj masası, klima, tv, oturma grubu, jakuzi, buzdolabından oluşan eşyalarla hem ihtiyacınızı karşılıyor hem de nezih bir ortam sunuyor. Oldukça geniş penceresiyle doğa ve deniz manzarasını rahatlıkla seyredebilirsiniz. Banyosu modern, şık ve kullanışlı yapılmıştır. Dome çadırınızdan bahçenize çıktığınızda hoş bir veranda karşılıyor sizi. Verandanızda sabahları kahvaltınızı yapabilir, güneşin tadını çıkarabilir veya akşamları hoş sohbetler eşliğinde gecenin sessizliğinde huzurla çayınızı, kahvenizi yudumlayabilirsiniz. Size ait olan havuzunuzda istediğiniz kadar keyif yapabilirsiniz. Evinize dönerken hem yorulmadan ve konforlu bir kamp tatili yapmış olacak hem de dinlenmiş ve dingin olacaksınız.

Konforlu Bir Kamp için Dome Glamping Suite Tercih Edin!

Farklı ve konforlu bir tatil fırsatı için Dome Glamping Suite kiralayarak hayalini kurduğunuz tatile kavuşabilirsiniz. Doğanın içinde olmanın getirdiği tüm güzellikleri sonuna kadar yaşayabilirsiniz. Korunaklı bahçesi ve havuzuyla her kesimden insana ve bütçeye hitap eden dome glamping çadırlar her özelliğiyle dikkat çekmektedir. Şehirlerin stresinden ve kalabalığından uzakta doğanın huzurlu ortamında kendinizi dinleyeceğiniz ferah, konforlu ve lüks dome çadırlarından birini güvenilir ve deneyimli kiralama platformu Villa Reyonu adresinden kiralayabilirsiniz. Birbirinden güzel ve doğa dostu dome çadırlarının fotoğraflarını ve detaylarını inceleyebilir, cazip fiyat avantajlarından yararlanarak rezervasyon yaptırabilirsiniz.