Dolar ve euro piyasalar açılmadan depara kalktı. Rekor üstüne rekor kırıyorlar

Dolar ve euro piyasalar açılmadan depara kalktı. Rekor üstüne rekor kırıyorlar
Dün saat 20.00 civarında 23.18 olan dolar piyasalar açılmadan 23.30'u gördü. 24.95 olan Euro da 25.39'a yükseldi. Dolar ve Euro rekorları kırarken, Türk lirası ise değer kaybını sürdürüyor.

Editör: Erhan SONGÜR

Seçimlerin bitmesinin ardından Türk lirası döviz karşısında değer kaybını jet hızıyla sürdürüyor. Bu düşüş "Dolar yükselirse yükselsin. Bana ne. Benim dolar borcum yok ki" diyenleri de farkında olmasalar da vuruyor.

Dün saat 20.00 sıralarında dolar 23.18, euro 24,95, gram altın 1.454, çeyrek altın 2.378, yarım altın 4.756 ve cumhuriyet ise 9.484 TL civarındaydı.

Bugün ise piyasalar açılmadan saat 07.00 itibariyle dolar 23.30, euro 25,39, gram altın 1.458, çeyrek altın 2.385, yarım altın 4.770 ve cumhuriyet ise 9.510 TL'ye yükseldi.

DOLARDA YÜKSELİŞ DEVAM EDERKEN ŞİMŞEK'TEN ERDOĞAN'A TEŞEKKÜR

Şimşek, sosyal medya platformu Twitter’da yaptığı paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

“Beş yıllık bir aradan sonra, Hazine ve Maliye Bakanı olarak yemin ederek ayrı bir onur ve ayrıcalığa sahip oldum. Bu sıfatla halkımıza hizmet etme sorumluluğunu bana emanet eden Cumhurbaşkanımıza Recep Tayyip Erdoğan’a minnettarım. Daha müreffeh ve dirençli bir Türkiye yaratmak için yol gösterici ilkelerimiz şeffaflık, tutarlılık, hesap verebilirlik ve öngörülebilirlik olacaktır.

“Acil önceliğimiz, ekibimizi güçlendirmek ve güvenilir bir program tasarlamaktır. Yerel ve uluslararası zorluklar arasında yol alırken öngörülebilirliği artırmak için kurallara dayalı politika oluşturma taahhüdümüzü teyit ediyoruz. Kısa yollar veya hızlı düzeltmeler olmasa da deneyimimizin, bilgimizin ve özverimizin önümüzdeki potansiyel engellerin üstesinden gelmemize yardımcı olacağından emin olabilirsiniz. Acil önceliğimiz, ekibimizi güçlendirmek ve güvenilir bir program tasarlamaktır.“

ff.png

dolarrrw.jpg

doluar1.jpg

dolarrrrr.jpg

İlgili Haberler