Dolmabahçe'de Çarşı mültecilere karşı: Ülkede mülteci istemiyoruz!

Dolmabahçe'de Çarşı mültecilere karşı: Ülkede mülteci istemiyoruz!
Süper Lig’de 2021-2022 sezonunda Beşiktaş ile Çaykur Rizespor arasında oynanan maça siyah beyazlı taraftarların “Ülkede mülteci istemiyoruz” sloganları damgasını vurdu. Çarşı grubunun attığı bu “Mülteci” sloganı sosyal medyada büyük bir ses getirdi.

Beşiktaş'tan haklı tezahürat

Süper Lig’de yeni sezon Beşiktaş ile Çaykur Rizespor arasında oynanan maç ile start aldı. Geçen sezonu şampiyon olarak tamamlayan Beşiktaş, ilk maçında Vodafone Park’ta seyircisi önünde çıktığı maçta Çaykur Rizespor’u 3-0 ile geçti.

Beşiktaş’a 3 puanı getiren golleri Atiba, Larin ve N''Koudou kaydederken, son saniyelerde Beşiktaşlı taraftarların “Ülkede mülteci istemiyoruz” sloganları sosyal medyada geniş bir yer buldu.

Yaklaşık 1,5 yıldır sonra Vodafone Park’ta yeniden seyircisi ile buluşan son şampiyon Beşiktaş, sahada fırtına gibi eserken siyah beyazlı taraftarlarda tribünde şovlarını sergiledi. Son dönemde Türkiye’de tartışmaların en uç noktalarından birisi olan mülteci sonucu Vodafone Park’ta da büyük bir yankı buldu.

Siyah beyazlı taraftarlar bu sorunu kulak ardı etmeden “Ülkede mülteci istemiyoruz” tezahüratında bulunarak yaşananlara tepki gösterdiler. Beşiktaşlı taraftarlar İzmir Marşı eşliğinde “Mustafa Kemal’in Askerleriyiz” sloganları da atarak geceyi siyah beyaza boyadılar.