Duası kabul oldu engelli kızıyla aynı anda öldü!

Duası kabul oldu engelli kızıyla aynı anda öldü!
Zihinsel engelli kızını arkada bırakmak istemeyen yaşlı anne sürekli olarak onunla birlikte ölmek için dua etti. Anne ile kızı, önceki gün birkaç saniye arayla hayata veda etti.

Adana’da aynı anda hayatını kaybeden anne ile kızı yan yana defnedildi. Gezer Şahbaz’ın (78) Hayriye (48) adlı kızı doğuştan engelli olarak dünyaya geldi. Anne, zeka geriliği bulunan kızını bir bebek gibi sevdi. Bu arada anne, kalp yetmezliği nedeniyle ameliyat oldu. Kızı Hayriye de kalp kapakçığında rahatsızlığı nedeniyle bir süre hastanede yattı. Anne kızı hastalanınca oruç tutup, “Allah’ım kızımı bensiz bırakma benim canımı kızımla birlikte al” diye sürekli dua etmeye başladı. Bir süre sonra anne Şahbaz ilerleyen yaşına ve hastalığı nedeniyle ayağa kalkamaz oldu. Hayriye de sağlığını kaybetmeye başladı. 3 gün önce anne Gezer Şahbaz rahatsızlanınca diğer kızı Songül Geçer eve geldi. Anneyi tavana bakarken bulan Geçer, diğer odadaki kardeşi Hayriye Şahbaz’ı da kendinden geçmiş halde buldu.

Aynı anda iki acı
Tekrar annesinin yanına gittiğinde nabzının atmadığını fark eden Songül Göçer, iki acıyı aynı anda yaşadı. Annesi ve kardeşi ölmüştü. Aile anne kızı yan yana toprağa verdi. Songül Geçer, “Annemin yanına geldim annem tavana bakıyordu. Hakk’ın rahmetine kavuşuyordu. Bu hemen yan taraftaki odadan ses geldi buraya geldiğimde kız kardeşim de ölmüştü. Odadan buraya gelmem 1 saniye sürmedi. Annem ve kız kardeşim aynı anda değil aynı saniyede hayatını kaybetti. Bu bir mucize” dedi. Annesinin kızkardeşinin bakımını kimseye bırakmadığını söyleyen Geçer, “Annem kızıyla aynı anda ölmek ister bunun için dua ederdi. ’Allah’ım kızımı benimle birlikte al onu kimseye muhtaç etme’derdi. Annemin duası kabul oldu” diye konuştu.