Dünya devi Muslera'ya talip

Dünya devi Muslera'ya talip
Galatasaraylı Muslera'ya İngiliz devi Chelsea talip oldu. Courtois'nin Real Madrid ile anlaşmaya varmasının ardından rotasını Uruguaylı file bekçisine çeviren maviler, 15 milyon Euro teklif etti. Galatasaray'ın ise 25 milyon Euro istediği iddia edilidi.

Geldiği günden bu yana sergilediği performansla Galatasaray'ın yakaladığı başarılarda önemli pay sahibi olan Fernando Muslera, Avrupa kulüplerinin yakın markajında bulunmaya devam ediyor. Hemen hemen her transfer döneminde adı bir devle anılan Uruguaylı file bekçisine bu kez İngiliz Chelsea talip oldu. 

Şu anda kaleyi koruyan Thibaut Courtois'nin İspanyol ekibi Real Madrid ile anlaşma sağlamasının ardından yeni kaleci arayışına giren maviler resmi teklifle Cimbom'un kapısını çaldı.Devre arasında da Muslera'yı isteyen ancak sarı kırmızılı yönetimden "Sezon sonunda görüşelim" yanıtını alan Chelsea, bu konuda ne kadar ciddi olduğunu göstermek için 15 milyon Euro'luk teklifi masaya koydu.

Galatasaray yönetimi bu öneriyi düşük bulup, 25 milyon Euro talep etti. Yönetimin bu rakamda en fazla 1-2 milyon Euro indirim yapabileceği ifade edilirken Mayıs ayında pazarlıkların kızışması bekleniyor.